Kivis ital: Hozzávalók: 2 darab nagyobb kivi, 3 kanál méz, 2 dl szénsavmentes ásványvíz. A kivit feldarabolom és a turmixgépbe teszem, majd hozzáadom a 3 evőkanál mézet és összeturmixolom. Végül 2 dl szénsavmentes ásványvízzel felöntöm. Azonnal fogyasztható.
Uborkás ital: Hozzávalók: 1 negyed darab kígyóuborka, friss, apróra vágott petrezselyemzöld, 1 kis pohár natúr joghurt,vagy kefir. Az uborkát és petrezselyemzöldet apróra darabolva a turmixgépbe teszem, hozzáöntöm a joghurtot, vagy kefirt és összeturmixolom. Szintén azonnal fogyasztható.
Egészségetekre!
Köszönjük szépen Hegedűné Aranyos Ildikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.