Vízöntő szülött Skorpió aszcendenssel

2010. 02. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

...akkor egyébként is nagyon erős akaratodat a Skorpió jegyében álló aszcendensed csak tovább fokozza. Intenzívebbé, szenvedélyesebbé, és féltékenyebbé válsz emiatt. A Vízöntő jegyére egyáltalán nem jellemző módon, bárkivel összetűzésbe keveredhetsz.

Senki sem tud kiismerni, sokszor még önmagadat sem ismered. Komoly kritizáló hajlammal rendelkezel, és örömödet leled abban, ha ezzel mások terveit miszlikbe apríthatod.

Imádod a titkokat. Skorpió tulajdonságaidnak köszönhetően tudnod kell, hogy mi mozgatja az embereket.

Pontosan tudod, hogy mit szeretsz és mit nem, elvárod másoktól, hogy ezt kitalálják. Sokszor van olyan érzésed, hogy mindent te tudsz a legjobban, legalábbis ami a környezetedet illeti. Nem szereted, ha téged irányítanak, viszont te szeretsz másokat irányítani.

Rengeteg belső ellenmondás van benned. Állandóan harcol a Vízöntő szabadságvágya, a Skorpió birtoklási vágyával, és amikor a szerelmi kapcsolatokról van szó, mindenképpen Skorpió éned lesz erősebb, és óriási féltékenység lesz úrrá rajtad.

Sírig tartó barátságokat tudsz kötni, de ha valaki megbánt, félelmetes ellenség válik belőled. A Vízöntő jegyének hűvös okosságával, és a Skorpió jegyében kegyetlenségével vagy képes gyűlölni.

A családodhoz vagy a leghűségesebb, és értük igazán képes vagy keményen dolgozni. Mindig egy magasabb életszínvonal elérése a célod.

Hihetetlenül szívós és kitartó vagy.

Uralkodó bolygód, az Uránusz, 2010-ben még a Halak jegyében fog állni, és a te horoszkópodban a vállalkozásokat, szerelmeket, gyermekeket jelző terület felett tranzitál:

Ebben az időszakban szokatlanul kreatív, újítószellemű és eredeti lehetsz. Talán valamilyen új technológiát fogsz alkotó módon felhasználni.

A pénzügyi spekulációk e tranzit idején vagy váratlan nyereséget vagy váratlan veszteséget hoznak. Bármi is történjék, azt úgy kell felfognod, mint lehetőséget önmagad jobb megértésére.

Izgalmas, szokatlan románcokban lehet részed. Amikor azonban alább hagy az izgalom és vissza kell térned a hétköznapokba, azon tűnődsz majd, vajon mi is volt ez. Más szóval, ne nagyon várd, hogy ezek a kapcsolatok tartósak lesznek. Vigyázz, mert nem várt gyermek is könnyen becsúszhat ilyenkor.

Ha vannak gyermekeid, akkor ők most így vagy úgy nagyobb figyelmet követelnek tőled. Izgalmas, drámai események történhetnek veled vagy általad.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top