VV Lacit mentő szállította el

2011. 04. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kórházi valóságshow lett ma a Való Világból! VV Laci délelőtt rosszul lett, majd zsibbadtságra és a szívére panaszkodott. Mi történhetett? Lacinak ez már nem az első ilyen esete, korábban a gerincével voltak problémák, akkor azonban szerencséjére folytathatta a játékot. A szívpanasz azonban nem vicc, vajon visszamehet a villába?

Laci rosszullétre, szívfájdalmakra és végtagzsibbadásra panaszkodott a villadoktornál, aki látva, hogy nagy lehet a baj, azonnal kivizsgálásra küldte. A villalakó még a saját lábán hagyta el a villát, ám az RTL Klub Fókusz című műsorában látott felvételek alapján egyre rosszabbul és rosszabbul lett a mentőben. Levegőért kapkodott, és arra panaszkodott, hogy bár rengeteget ivott, mégis úgy érzi, hogy teljesen ki van száradva. Végül a mentő megállt, hogy be tudják kötni az infúziót, majd szirénázva vitték tovább a kórházig.

 

Egyelőre az orvosok nem tudják, hogy mi lehet a baj, de nagy valószínűséggel nem szívbántalmakról van szó, inkább lelki eredetű lehet a nagy ember rosszulléte. A jelenlegi legfrissebb hírek szerint Laci folytathatja a játékot, ma éjszaka visszatérhet a villába is. De vajon jó ez neki? Egyelőre úgy tűnik, egészsége szempontjából többet veszít, mint amennyit a show-val nyerhetne.

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top