Zacskós csirke, sült padlizsánnal

2010. 01. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 2 személyre: 

2 egész csirke comb, sütőzacskó, szárnyas fűszerkeverék. 2 padlizsán, sűrített paradicsom, bazsalikom 1 csésze rizs, ugyanannyi mirelit vegyes zöldség 2 kk. ételízesítő A csirkecombokat beleteszem a zacskóba, és a szárnyas fűszerkeverékkel bedörzsölöm, lezárom és készre sütöm. A padlizsánt kisebb kockákra vágom, konyharuhára teszem és megsózom, majd forró olajban megsütöm aranybarnára. A sűrített paradicsomba teszek bazsalikomot és tálaláskor ezzel megöntözöm. A rizst és a mirelit vegyes zöldséget megpárolom az ételízesítővel.

Köszönjük szépen Horváth Juliannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top