Hozzávalók 2 személyre:
2 egész csirke comb, sütőzacskó, szárnyas fűszerkeverék.
2 padlizsán, sűrített paradicsom, bazsalikom
1 csésze rizs, ugyanannyi mirelit vegyes zöldség 2 kk. ételízesítő
A csirkecombokat beleteszem a zacskóba, és a szárnyas fűszerkeverékkel bedörzsölöm, lezárom és készre sütöm.
A padlizsánt kisebb kockákra vágom, konyharuhára teszem és megsózom, majd forró olajban megsütöm aranybarnára.
A sűrített paradicsomba teszek bazsalikomot és tálaláskor ezzel megöntözöm.
A rizst és a mirelit vegyes zöldséget megpárolom az ételízesítővel.
Köszönjük szépen Horváth Juliannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.