11 Platinamirigy

2010. 12. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az ország humorbombái nemcsak bohóckodásban erősek, hanem minőségben is! Bizonyíték erre, hogy a (szerintük jubileumi )11. lemezük is platina lett!

Az Irigy Hónaljmirigy együttes „20 év 10 kedvence” című lemeze egy válogatásalbum, amin az együttes eddigi pályafutásának 7  kedvenc  száma szerepel, plusz három vadonatúj zeneszám. Nehéz volt a repertoárt kiválasztani, hiszen a műfajában a Voga-Turnovszky duóra emlékeztető banda 20 éves története során közel 500 slágert figurázott ki, amik egytől-egyig megdolgoztatták a közönség rekeszizmait. Az átírt számok változatos zenei stílusból kerülnek ki: van köztük Quimby, LGT, Péterfy Bori, Fásy-Bunyós-Tibó, Magna Cum Laude, Kispál és a Borz, Boban Markovic és Village People is.

Mi a titka annak, hogy ennyi időn át végig frissek, ötletesek és humorosak maradtak? A Mirigyek nem árulják el ezt, de annyit sejteni lehet, hogy az eredetileg csupán egy szilveszteri bulira összeállt csapat számára az a buli – és a tagok genetikai okokból módosult tudatállapota – azóta is tart.

A Mirigyek az újabb  platinalemez kapcsán elmondták, hogy büszkék az elmúlt évekre, hogy együtt vannak, és ennyi idő elteltével is még mindig van bennük tűz. Hozzáfűzték, hogy a „munka” mellett mindig jut idő egymásra és valami új „marhaságra”. Különös élvezetet nyújt számukra paródiáikhoz az alanykeresés és imádják a közönségüket, ami – érhető módon – kölcsönös.

Fotók: Google



Szerző

donna.hu



Scroll to Top