20 centi a férfi javára - sok vagy épp elég?

2011. 06. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sok magas férfi rajong az apró nőkért, amit a sztárvilág ismert párjai is nagyszerűen bizonyítanak. 20 centi ide vagy oda, egyre megy. Vagy mégsem? Szerinted is zavaró lehet a feltűnő méretbeli különbség?

A sok vakvágányra futott kapcsolat után végre úgy tűnik, Reese Whiterspoonnak is összejött. A magyar származású Jim Toth mellett végleg megtalálta a szerelmet, és ebbe a magasságkülönbség sem szólhatott bele. Jim nagy és erős férjként tornyosul Reese fölé, aki láthatóan cseppet sem bánja ezt.

Khloe Kardashian és párja sok vicc céltáblája, hiszen a Kardashian testvérek nem nőttek túl nagyra, míg Lamar szinte az eget súrolja kopasz feje búbjával. Ennek ellenére állítólag jól megvannak, csak Lamar dereka fáj néha a sok hajolgatástól.

Will Smith és felesége, Jada - méretkülönbségük ellenére vagy attól függetlenül - minden egyes nyilvános szereplésük alkalmával tanúbizonyságot tesznek róla, hogy házasságuk és családi életük ennél jobb talán már nem is lehetne, amit gyermekeik névválasztása is alátámaszt. Fiuk Jada után Jaden, lányok Will után Willow lett.

A Kardashian lányoknál ez valami genetikai dolog lehet, de Kim még testvérénél Khloénál is viccesebben fest párja, Kris Humphries mellett. A városi legendák arról fecsegnek, Kim állandó tartozéka egy hokedli, mivel csak erre felállva tudja párját megcsókolni.

Sorban utolsó párunk már a múlté sajnos, bár arról nem szól a fáma, hogy szakításukban mekkora szerepet játszott az a plusz 20 centi Wladimir Klitschko javára. Ellenben a korkülönbség sem volt elhanyagolható, Hayden ugyanis 14 évvel fiatalabb a híres boxolónál. Ez már inkább szakító ok lehetett a két sztár között.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top