A 2010-es személyes év – 4. rész

2009. 11. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

♦ Az adott év értéke egy számjegyre egyszerűsítve, jelen esetben 2010. vagyis 2+0+1+0= 3.

♦ A születésnapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki bármely hónap 12. napján született: 12. vagyis 1+2= 3.

♦ A születési hónapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki mondjuk novemberben született: 11. vagyis 1+1= 2.

♦ Ha valaki bármely év november 8-án született, akkor a 2010. személyes éve a következő lesz: 2010+11+08=2+0+1+0+1'1+0+8=13, 1+3=4 vagyis az övé a 4-es számú személyes év.

Nézzük mire számíthatsz, ha túl jutottál a fenti kis „matekórán”, és eredményül a 4-es számú személyes évet kaptad:

Sajnos ez az év nem ígér neked túl sok sikert sem üzleti téren, sem anyagi szempontból, sem a szerelmi életben. Az személyes varázs másokra való hatása és befolyása, nagyon alacsony fokon van ebben az évben. Kevés kilátás van szerelemi téren, és a 4-es év tehet arról is, hogy szakmai elhelyezkedésre vagy állásváltoztatásra sem jó ez az év.

Nem kellene kilépned a jelenlegi munkahelyedről, mert előfordulhat, hogy egyáltalán nem tudsz elhelyezkedni hosszabb ideig, és végül kénytelen leszel megelégedni egy rosszabb állással, mint amilyent otthagytál.

Próbáld a mindennapi munkára fordítani ezt az évet, és mellé még a tanulásra, önképzésre képességeidnek és szakmai tudásodnak fejlesztésére. Kritikai érzéked különösen jól működik most. Ezt előnyösen felhasználhatod arra, hogy valami olyan munkának a részletein javítgass és csiszolgass, ami nagy vonalakban már készen van.

Jó lesz ez az év arra is, hogy leltárt készíts tehetségedről, képességeidről, adottságaidról, és átgondold, hogyan is tudnád ezeket jobban felhasználni. Jó lesz arra, hogy átgondold, hogy agyi kapacitásodnak hány százalékát szeretnéd felhasználni, hogy fejleszd a teljesítőképességedet, mert sokkal többre vagy képes, és ez az év lehetőséget ad arra is, hogy értékesebb emberré válhass.

Javíthatsz munkaeszközeiden, munkamódszereiden, tökéletesítheted az emberekkel való bánásmódod technikáját.

Minden oldalról a technika évének lehet nevezni életednek ezt a ciklusát. Mindenfajta fizikai munka elvégzésére alkalmas ez az év.

A 4-es év az alapok éve. Nagyon jól használható ez az év házépítés megkezdésére, az alapok kiásására, felépítésére. Alkalmas rutin-munkára és a termelékenység növelésére, valamint takarékoskodásra, és tőke gyűjtésére.

Kapcsolódó anyagok:

$$5081$$

$$5083$$

$$5112$$

$$5176$$

$$5244$$

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal. 

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350 Ft/perc.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top