A 2010-es személyes év – 5. rész

2009. 11. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

♦ Az adott év értéke egy számjegyre egyszerűsítve, jelen esetben 2010. vagyis 2+0+1+0= 3.

♦ A születésnapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki bármely hónap 12. napján született: 12. vagyis 1+2= 3.

♦ A születési hónapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki mondjuk novemberben született: 11. vagyis 1+1= 2.

♦ Ha valaki például bármely év november 9-én született, akkor a 2010. személyes éve a következő lesz: 2010+11+9=2+0+1+0+1+1+9=14 1+4=5, vagyis az övé a 5-ös számú személyes év.

Nézzük mire számíthatsz, ha túl jutottál a fenti kis „matekórán”, és eredményül az 5-ös számú személyes évet kaptad:

Ebben az évben bármi történhet, jobb, ha erre készülsz lelkileg. Lehetőleg ne tervezz előre semmit erre az évre. Nagyon sok körülmény meg fog változni körülötted, ha hosszú távú terveid lennének, azokból sok munka kárba veszne. Előfordulhat, hogy a rövid lejáratú terveidet is teljesen felforgatják az események, de ne nagyon aggódj emiatt!

Az 5-ös számú személyes év mindig váratlan dolgokat hoz magával, de soha sem rossz dolgokat, hiszen az 5-ös szerencsés szám. Minden dolognak a végső kimenetele pozitív lesz, ezért akár a javadat is szolgálhatja.

Lehetőleg ebben az évben ne köss hosszú lejáratú szerződéseket, semmilyen ügyben, és lehetőleg ne írj alá olyan megállapodásokat, amelyek tartós kötelezettséget róna rád.

Párkapcsolati kérdésekben a legjobb időszakra számíthatsz. Nagyon vonzónak fognak találni a másik nemhez tartozók, tárgyalóképességed, és fellépésed is jobb lesz a szokottnál. Nagyon jó kilátásaid vannak szerelmi téren, bár készülnöd kellene arra is, hogy az 5-ös évben létesített kapcsolatok nem szoktak tartósnak bizonyulni.

Számíts arra, hogy változások lehetnek a lakásoddal, vagy a munkáddal kapcsolatban. Akár el is költözhetsz, vagy a munkahelyeden feljebb léphetsz a ranglétra fokán, előléptethetnek, áthelyezhetnek egy jobb helyre, sőt ha esetleg felmondanának a jelenlegi munkahelyeden, azzal is csak jobban járnál, de önként semmi esetre se hagyd ott jelenlegi állásodat.

Előbb utóbb jobb állásod lesz, mint ahonnan elbocsátottak. Üzleti társulásra vagy önállósodásra nem nagyon alkalmas ez az év, mert amit most kezdesz, nem látszik nagyon tartósnak.

Kapcsolódó anyagok:

$$5081$$

$$5083$$

$$5112$$

$$5175$$

$$5244$$

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal. 

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350 Ft/perc.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top