A 2010-es személyes év – 8. rész

2009. 12. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

♦ Az adott év értéke egy számjegyre egyszerűsítve, jelen esetben 2010. vagyis 2+0+1+0= 3.

♦ A születésnapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki bármely hónap 24. napján született: 24. vagyis 2+4= 6.

♦ A születési hónapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki mondjuk augusztusában született, akkor 8.

♦ Ha valaki például bármely év augusztus 24-én született, akkor a 2010. személyes éve a következő lesz: 2010+08+24=2+0+1+0+0+8+2+4=17  1+7=8, vagyis az övé a 8-as számú személyes év.

Nézzük mire számíthatsz, ha túl jutottál a fenti kis „matekórán”, és eredményül az 8-as számú személyes évet kaptad:

Ez az év a pénzről szól most az életedben. Ha az előző hét évben jól gazdálkodtál fizikai és szellemi tehetségeddel, akkor ebben az évben learathatod munkád gyümölcsét.

Nyugodtan köthetsz üzleti megállapodásokat, társulhatsz üzleti partnerekkel, nyithatsz új üzletet, vagy bővítheted a meglévő vállalkozásodat. Készülj fel arra is, hogy ebben az évben sikerül a legmagasabb szinten tárgyalnod, bármiről legyen is szó.

Ebben az évben egyáltalán nem használ céljaid elérésében a szerénység. Próbálj meg a lehető legnagyobb mértékben nagyvonalúnak maradni. Bármilyen nagy célt is tűzöl ki magad elé, mindenképpen el fogod tudni érni.

Bárhova mégy, akár hétvégi kirándulásra, akár egy születésnapi partira, akár üdülni, vagy nyaralni távoli országokba, mindenképpen lehetőséged lesz arra, hogy olyan emberekkel találkozhass, akik üzleti életedet nagymértékben elősegíthetik, akik téged komoly anyagi haszonhoz juttathatnak.

Hölgyeknek komoly lehetőséget kínál a 8-as személyes év arra, hogy jómódú férjet találjanak maguknak.

Ebben az évben lehetőséged van akár nagyon súlyos betegségből is felgyógyulni, megerősödni.

A numerológia a 8-as személyes évet különösen szerencsésnek tartja. Általában ebben az évben pénzt keresünk, annyit amiből nyugodtan adhatunk másoknak is, vagy ajánlhatunk belőle karitatív célokra is. A kabbalisták úgy tartják, hogy ezt a Mindenható sokszorosan visszatéríti a számunkra.

Kapcsolódó anyagok:

$$5081$$

$$5083$$

$$5112$$

$$5175$$

$$5176$$

$$5244$$

$$5281$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top