A 2010-es személyes év – 9. rész

2009. 12. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

♦ Az adott év értéke egy számjegyre egyszerűsítve, jelen esetben 2010. vagyis 2+0+1+0=3.

♦ A születésnapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki bármely hónap 25. napján született: 25. vagyis 2+5=7.

♦ A születési hónapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki mondjuk augusztusban született, akkor 8. (Ha októberben, akkor 1+0=1)

♦ Ha valaki például bármely év augusztus 25-én született, akkor a 2010. személyes éve a következő lesz: 2010+08+25=2+0+1+0+0+8+2+5=18  1+8=9, vagyis az övé a 9-es számú személyes év.

Nézzük mire számíthatsz, ha túl jutottál a fenti kis „matekórán”, és eredményül az 9-es számú személyes évet kaptad:

A kilences szám jelentése: szigony, vagy ehhez hasonló halász szerszám, a hármas szám háromszorosa. Sokszor jelez válást, valakitől, vagy valamitől, különválasztását valaminek.

A kilences számú személyes év nem a legkedvezőbb. Sajnos sokszor találkozunk ilyenkor előre nem látható akadályokkal, és ezek gátolnak bennünket a sikereink elérésében. Jegyeznünk kell minden célunkat, amit el akarunk érni, és azt is, amit el szeretnénk kerülni, sokszor kell majd úgynevezett szükség megoldásokat alkalmaznunk.

A tízes számrendszer 1-0 számokkal dolgozik, ezen belül a 9-es a befejező szám. Így nekünk is befejező értékkel bír a 9-es személyes évünk. Most kell befejeznünk mindent, amit akármikor elkezdtünk, bizonyos régi ügyeket most kell lerendeznünk, most kell lezárnunk olyan üzleti- vagy baráti kapcsolatokat, amelyek már nem felelnek meg a számunkra.

Minden olyan dologtól ebben az évben kell megszabadulnunk, amelyek valamikor jó célt szolgáltak, de most már nem felelnek meg nekünk, már nem izgatnak fel, már nem szórakoztatnak, és nem is pihentetnek bennünket.

A 9-es személyes év kiválóan alkalmas arra, hogy bármitől megszabaduljunk, akár a súlyfeleslegünktől is. Alkalmas arra, hogy egy komplett fogászati kezelésnek vessük alá magunkat, és ilyenkor megszabadulhatunk olyan gócoktól is, amelyek fizikai egészségünket veszélyeztetnék. A 9-es személyes év alkalmas az operációra is, amennyiben esztétikai operációról van szó.

A 9-es számú személyes évet használjuk arra, hogy mindentől megszabaduljunk, ami lelki, fizikai, és szellemi épségünket esetleg károsítaná.

Vizsgáljuk át régi ruhadarabjainkat, amelyeket nem viseltünk már 9 éve, azokat ajándékozzuk oda olyan embereknek, akiknek nagyobb szükségük van rá, mint nekünk. Tegyünk rendet ruhás szekrényünkben, konyhaszekrényünkben, éléskamránkban, pincénkben, padlásunkon.

Ha a fenti dolgokkal végeztünk, akkor következhetnek szellemi dolgaink is. Vizsgáljuk át könyvtárunkat, mely könyvek azok, amelyeket még el kellene olvasnunk, és melyek azok, melyeknek mindenképpen a polcon kell maradniuk, melyek azok, amiből esetleg már kettő is van, és az egyik példányt ajándékozzuk oda olyannak, aki nagyon örülne neki.

Ha a nagytakarítással már minden szinten végeztünk, akkor gondoljuk át, milyen új dolgokat szeretnénk megismerni.

Milyen tanfolyamokat szeretnénk elvégezni, milyen módszereket szeretnénk átvenni, és milyen szakmát szeretnénk esetleg megtanulni.

A 9-es személyes év alkalmas arra, hogy előkészítsük az életünket az új, az 1-es személyes évre.

A 9-es személyes évben szellemileg és fizikailag is pihennünk kell, gondolkodjunk el képességeinken, eredményeinken, és a következő céljainkon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top