A beszédes Iker

2010. 05. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Semmi kétség, az Ikrek jegyében született embereknek nagyon gyakran kiváló beszéd- és nyelvtehetségük van. Ám te az összes Ikrek jegyében született emberen túlteszel. Nemcsak más emberekkel összehasonlítva van túl magas közlési igényed, hanem amit mondasz, igen gyakran rendkívül érdekes is. Ezért mindig hálás hallgatóságra találsz.

A legunalmasabb információt is izgató történetté tudod változtatni humoroddal és szellemességeddel. Nem csodálkoznék azon, ha tanárként találnád meg a hivatásodat, és nagy elismerést aratnál didaktikus ügyességeddel.

Azért tedd a kezed a szívedre, olykor-olykor néha jó lenne egy lélegzetvételnyi szünetet beiktatnod csak azért, hogy másoknak is legyen esélyük valamit mondani.

Az is lehet, hogy ez a kommunikációs tehetség nálad a kezedbe került, és szívesebben írsz, mint beszélsz. Leveleket, naplókat, költeményeket és regényeket írhatsz, főleg ha szereted szavakban kifejezni magad. Ilyenkor kiválóan sikerül az érzéseket megfognod, és úgy leírnod, hogy mások saját magukat felismerik benne.

Lehetnél kiváló tanácsadó és terapeuta is, mert könnyen bele tudod élni magad más emberek helyzetébe, és ki tudod mondani, ami másokat belülről mozgat.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top