A csillagok üzenete 2011.06.27-től

2011. 06. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem legyőzni kell, hanem megérteni!

A Plútó a Bak jegyéből hat, helyre teszi azt, ami erkölcsileg elferdült. Most szembekerül a Rák jegyében álló Nappal. Megmutatkozik, hogy mit értettünk és tanultunk meg az új időből, hogy egónk felületes győzelme fontosabb-e, mint belső nyugalmunk és lelki növekedésünk. Az újhold a Rák jegyében erősíti a családi kötelékeket, és felszólít arra, hogy szeretettel és megértéssel forduljunk más emberek gyengéi felé.

Hétfő

Örömteli meglepetések várnak ránk. A Mars és az Uránusz pozitív fényszögben kapcsolódnak egymással, ugyanígy tesz a Hold és a Merkúr is. Körültekintően és mérsékelt tempóval kezdenek munkához az emberek, mégis nyitottak az új impulzusokra, és kihasználják az alkalmat, ha nem remélt módon egy lehetőség kínálkozik. Estefelé gyengül az energia, szívesebben üldögélünk és csak beszélgetünk.

Figyeljünk mindenre. Vegyük észre a lehetőségeket, és ragadjuk üstökön a szerencsénket. Munka után találkozzunk a barátainkkal egy korsó sör mellett és beszélgessünk velük.

Kedd

A Plútó ma aktív lesz. A Nap szembenállásba kerül a Plútóval. Az emberek konkurencia-küzdelembe keverednek egymással. Hajlunk arra, hogy összehasonlítsuk magunkat másokkal, és jobbak akarjunk náluk lenni. Partnerkapcsolatainkban is súrlódásokra kerülhet sor. Délelőtt nehezünkre esik koncentrálni, este feszült lesz a hangulat.

Csak annyit várjunk el másoktól, amennyit magunk is el tudunk végezni. Mellőzzük a csatározásokat, használjunk tárgyilagos hangot. Szükség esetén inkább magunk döntsünk.

Szerda

Vidáman és beszédesen.

A Hold és a Szaturnusz kellemes fényszögben kapcsolódnak egymással.

Reggel össze tudjuk szedni magunkat, és feszült napi programot szervezünk. Általában barátságosak az emberek, a programelőjegyzés sűrű. Könnyebben lehet segítő tippeket kapni, mint máskor, vagy egy új témával foglalkozni.

Lapozd át a címjegyzékedet, és frissítsd fel alvó kapcsolataidat. Erős közlésvágyad ellenére se hanyagold el kötelességeidet.

Csütörtök

Kellemes üzemi légkör.

A Hold együtt áll a Vénusszal, és pozitív fényszögben találkozik a Neptunusszal.

Délelőtt harmónia uralkodik. Problémás ügyfelekkel is jól lehet boldogulni, a megbeszélések kielégítő módon folynak. A kora esti órákig nehéz koncentrálva dolgozni, túl könnyű elvonni a figyelmünket. Később növekszik a vágy egy kis romantika irányába.

Ez a nap jó arra, hogy személyesen vagy az interneten keresztül informáld magad. Az írott anyagot olvasd még egyszer át, hogy az esetleges hibákat kijavítsd. Az estét tartsd fenn kedvesed számára.

Péntek

Újhold a Rák jegyében.

A Hold 10.55-kor belép az Újhold konstellációba, és kellemetlen fényszögben kapcsolódik a Szaturnusszal.

Ez a nap nem szereti a nagy erőfeszítéseket. Déltől már csak nehezen vesszük rá magunkat, hogy eleget tegyünk kötelességeinknek, úgy érezzük, kicsit egyedül hagytak. Inkább törődjünk családi dolgainkkal.

Kényeztess, és hagyd magad kényeztetni! Magántermészetű kapcsolataidat helyezd az előtérbe, gondolkozz az együttélés körülményei javításának lehetőségein.

Szombat

Merkúr új bátorságot ad.

A Merkúr 07.37-kor belép az Oroszlán jegyébe.

Az érzések mélyen érintenek, az emberek közelségre és védettségre vágynak. Ezzel egyidőben azonban eléggé öntudatosak vagyunk ahhoz, hogy magán és üzleti tárgyalásainkban egyenesen a tárgyra térjünk.

Mutasd ki nyíltan a vonzalmadat. Tisztázd, ami eddig kimondatlanul lógott a levegőben. Légy tekintettel mások érzékenységére anélkül, hogy szeszélyeiktől befolyásolni hagynád magad.

Vasárnap

A Szaturnusz melankólikussá tesz.

A Nap és a Szaturnusz előnytelen fényszögben kapcsolódnak egymással, ugyanígy tesz a Hold és a Jupiter is. A Hold viszont előnyös fényszögekkel kapcsolódik az Uránuszhoz, a Marshoz és a Szaturnuszhoz.

A koránkelők késztetést éreznek arra, hogy valami szokatlan dolgot műveljenek, ez a késztetés késő délelőtt csökken. Hajlamosak vagyunk problémáinkat sötétebbnek látni annál, mint amilyenek.

Ne maradj egyedül, tereld el figyelmedet a sötét gondolatokról. Gondjaidat ne temesd el magadba, öntsd ki valakinek a szívedet, akiben tökéletesen megbízol.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top