A csillagok üzenete

2011. 02. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mivel a Merkúr, a Jupiter és a telihold zavarttá teszik a hetünket, célszerű lenne elmennünk egy kicsit kényeztetni magunkat. A klasszikus hátmasszázs kíméletesen feloldja a feszültséget.

Jót tesz a lávaköves masszázs: enyhe nyomással meleg köveket húznak végig az olajos testen, és ezzel abszolút el tudunk lazulni. Hasonló jó hatású a tibeti mézmasszázs. Ez a testünk energiáját egyensúlyba hozza, és stimulálja az ideg- és immunrendszerünket. Feszültség, migrén és reuma esetén nagyon hasznos.

Egy különleges élmény lehet a japán gyógynövénypecsét masszázs. Illatos gyógynövényeket lenből készült zsacskókba töltve felhevítenek, ezek ellazítják az egész testünket. A gyógynövénypecsét melege felpezsdíti a vérkeringésünket, és különösen rózsás lesz tőle a bőrünk.

Kedd

Kerüljük a stresszt és a bosszúságot.

A Hold még ma is a Rák jegyében áll. Az energia, amely itt uralkodik, midenekelőtt az epe és a gyomor területét érinti. Csak könnyebb ételeket fogyasszunk, mert a gyomrunk nagyon érzékeny most. Gyomorégés, gyomorfájdalmak gyakrabban lépnek fel. Különösen érintettek ebben azok, akik a Rák, a Mérleg, a Kos, vagy a Bak jegyében születtek. Kerüljük a bosszúságot, vagy sporttal vezessük le a feszültséget.

Szerda

A keringési rendszerünk tréfálkozik velünk.

Az Oroszlán-energia erősen hat a keringési rendszerre(l). Sokkal ingerlékenyebbé válunk, és ezzel terheljük a keringési rendszerünket. Az Oroszlán jegyében áll a Hold. A nyugalom a leghatásosabb ellenszer. Igyekezzünk sokat pihenni. Különösen akkor, ha az Oroszlán, a Bika, a Skorpió, vagy a Vízöntő jegyében születtünk. Akinek alacsony a vérnyomása, egyensúlyba hozhatja váltófürdővel.

Csütörtök

A Neptunusz nagyon lelassít bennünket.

A Nap együtt áll a Neptunusszal. Ez gyengíti az energiánkat és szervezetünk védekezését. A megfázás veszélye sokkal nagyobb, mint máskor. Tegyünk megelőző intézkedéseket. Legalább két liter folyadékot kell elfogyasztanunk ahhoz, hogy a kórokozókat ki tudjuk tisztítani magunkból, és vitaminban gazdag ételeket együnk. Akinek szív- és keringési panaszai vannak, mindenképpen mellőznie kellene a nagyobb erőfeszítéseket. Könnyű séta vagy az úszás viszont nagyon jót tehet. A kamilla-, a rozmaring-, a babér- és a gyűszűvirágtea most intenzívebben hat.

Péntek

Használjuk ki a természet erejét. Telihold van. Ez mindenekelőtt a Szűz, a Halak, az Ikrek és a Nyilas jegyében születetteket teszi nyugtalanabbá, esetleg alvászavarokat is előidézhet. Menjünk többet sétálni, vegyünk levendulafürdőt, ez nagyon jó hatással lesz az elalvásunkra. A Hold és a Plútó emeli a regenerációs képességünket. Ez az apróbb panaszokat gyorsan helyrehozza. Kisebb problémáinkkal forduljunk a természet erejéhez.

Szombat

Még ez a nap sem ígér sok nyugalmat. A Hold a Szűz jegyében áll. Az emésztésre nem igazán hat jól. Akinek érzékeny a gyomra, le kellene mondania ezen a napon a zsírosabb ételekről. Az emésztést édeskömény-, gyömbérteával segíthetjük. Ma ebben a Halak, az Ikrek, a Nyilas, és a Szűz jegyében születettek érdekeltebbek. Emésztési zavarok esetében a legjobb, ha ma elkezdjük kialakítani a rendszert az életünkben. Jó hatású még a meditáció, vagy a jóga.

Vasárnap

A mai nap legyen a lazításé. A Hold a Mérleg jegyében áll, de nyugtalanítja az Uránusz és a Jupiter. Legszívesebben egyszerre csinálnánk mindent, nem tudjuk, melyik baráti meghívást fogadjuk el. Legjobb lenne, ha otthon maradnánk, és pihennénk egy nagyot. Kényeztessük magunkat, hallgassunk zenét, olvassunk, varázsoljunk a fürdőszobába egy welness oázist, lazítsunk, így készítsük elő a következő hetet.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top