A hajfestés már a múlté

2010. 01. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mint ahogy azt már a H&M tavaszi kollekciójánál bemutattuk, az idei év melegebb évszakai maximálisan a hippi stílusra épülnek. A ruhák, cipők a lazaságot és a természetes szépséget közvetítik. Hajügyben is ezen a vonalon haladtak a trendteremtők, és arra ösztönöznek minket, felejtsük el az amúgy is káros vegyszereket.

Milyen egyszerű! Sem gondolkodni, sem kitalálni nem kell, hogy a szőke, barna vagy éppen a vörös melyik árnyalata állna a legjobban. Ugyanis, a sajátodnál nincs eredetibb és divatosabb. Ha mégis kissé fakó fürtökkel áldott meg az ég, csakis saját hajszínedet frissítsd fel.

Viszont több időt fordíts arra, hogy frizurád mindennél ápoltabb és csillogóbb legyen. És hidd el, tényleg azzá is válhat! A festett haj ugyanis sokkal jobban töredezik és veszít a színéből idővel, amíg természetes hajkoronád bizony meghálálja a gondoskodást, és akár gyémántként ragyoghat.

És hogy forma ügyben mi a helyzet? Szerencsére drasztikus változások a múlt évhez képest nem történtek. Rövid, fiús vagy hosszú, dús loknik? Mindegyik kiváló választás. Csak találd meg a Hozzád leginkább megfelelőt.

Ha fodrász fanatikus lennél, megsúgunk egy apró titkot a leszokáshoz: a modellek például soha sem festetik a hajukat. Amikor mégis más színű a loknijuk, azt is egyszeri mosással eltüntethető festékkel érik el. Fontos megőrizniük a valós kinézetüket, így könnyen variálhatják Őket a megrendelők. Ha egy modell haja tényleg gyönyörű, az nem csalás és ámítás. Egyszerű a festék nélküli életmód!

- Lukács Éva - 

www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top