Bak szülött Vízöntő aszcendenssel

2010. 01. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

...akkor sokkal elfogulatlanabb, természetesebb és idealistább vagy, mint egyéb Bak jegyében született embertársaid. Persze nem vagy olyan társaságkedvelő, mint egy igazi Vízöntő. Sokszor lehetetlen célok fűtenek, mivel azonban figyelemre méltó céltudatossággal és gyakorlatiassággal rendelkezel, valószínűleg többet tudsz megvalósítani, mint általában a Vízöntők, minden jó szándékuk ellenére. Néha megszegheted a szabályokat, a Bak jegye azonban nagyon elővigyázatos. Partnereidet mindig megleped újszerű, változékony érzelmeiddel. A Vízöntő jegyének hatására sokkal jobban szeretsz általánosságban adni az embereknek, mint egyes személyeknek, egészen addig, amíg fel nem bukkan az a ritka személy, aki teljesen betölti a szívedet. Persze egy percig sem fogsz habozni, ha egy barátod vagy a társad bajba került, rögtön a segítségére sietsz, közbenjárásod különösen akkor hatékony, ha a probléma logikai megoldást kíván.

A szerelemben tartózkodóan viselkedsz, szereted a diszkréciót, az egyedül létet. Életre szóló társadnak így a megértő típushoz kell tartoznia. A szexuális életben ezt viszont többszörösen vissza kapja: szenvedélyed évről évre erősebb lesz.

A munkádat nagyon körültekintően végzed. Nagy vállalatoknál tudod a legtöbbet kihozni magadból, s az a legjobb, ha utazással keresed a kenyeredet.

Okosan és mértéktartóan irányítod az életedet, világosan tudod, mit akarsz, és merre tartasz. Az emberek teljes mértékben számíthatnak rád. Nyugodtan megbízhatnak bármilyen különleges feladattal, hiszen tudják, hogy soha nem hagynád cserben sem őket, sem magadat.

A Plútó a Bak jegyében a te horoszkópodban a 12. sorsterület felett tranzitál:

Régi emlékek, vágyak, indítékok, vagy múltbeli cselekedetek, amelyeket még önmagad elől is elzársz, most felszínre kerülhetnek, hogy foglalkozz velük, és ez az, amit épp tenned kell: szembesülni velük, beismerni, feldolgozni őket és akkor többé nem gyötörnek, nem irányítják életedet tovább.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top