A Halak, a munka, és a krízisek

2009. 03. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll – többszöri körüljárás és alapos meggondolás után vállalsz munkát, melyet kiegyensúlyozottan, kellő alapossággal, sokoldalú képességek latba vetésével végzel el. A betegségek váratlanul törnek rád, azonban kellő körültekintéssel kúrálod magad. Kríziseidet elodázva kezeled, amiből sok felesleges nyugtalanság következik. Komoly krízis esetén a kellő analizálás és alapos mérlegelés után nem kerülhető el a következetes cselekvés felvállalása, amely fájdalommal is együtt jár.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll – igényes és egyben rámenős ember hírében állsz, aki nem szeret félmunkát végezni. Ha ezt mások megtapasztalják, akkor meg is becsülik a munkádat. Betegségeidet néha sorsszerűen fogod fel, olykor unszolni kell, hogy tegyél a gyógyulásod érdekében lépéseket. Kríziseidet hárítva kezeled, csak amivel nagyon kell, azzal foglalkozol. Komoly krízis esetén gyökeres megoldást kell keresned, elvégezve a szükséges változtatást is, egyben vállalnod kell az ítéletet és tetteid következményeit is.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll – tudatosan keresel magadnak testhez álló feladatot, amit maradéktalanul teljesítesz is. Törekszel arra, hogy megelőzd a betegségeket. Kríziseidet nem palástolod, de ha úgy érzed, hogy szükséges, képes vagy tiszta helyzetet teremteni magad körül. Komoly krízis esetén mérd cselekedeteidet etikai értékrendhez, és annak fényében tegyél rendet életedben, ha kell a következményeket is vállalva.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll – szükséged van arra, hogy lelkesedj valamiért, hogy értelmét lásd egy munkának. Különben ne kezdenél bele, a későbbi kitartással egyébként nem lesz baj. Az már muníció nélkül is megy. Betegségeidet természetes közvetlenséggel vállalod, az egészség megszerzését az élet részének tekinted. Kríziseidet méltatlankodva fogadod, hajlasz arra, hogy áthárítsd a kiváltó okokat másokra. Komoly krízis esetén fontos a rendteremtés az életedben, hogy kijelöld a határokat, meddig avatkozhatsz bele mások életébe, és meddig hagyod, hogy a te életedbe beleavatkozzanak. Tartsd tiszteletben mások életét, határait, és világát!

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán  jegyében áll – a munkát komolyan veszed. A feladatban szellemi kalandot, kihívást keresel és találsz. A betegséggel nem tudsz mit kezdeni, nyűgnek érzed. Meg kell győznöd magad, hogy komolyan vedd és betartsd a gyógyuláshoz vezető út feltételeit. Krízisek esetén visszafogottan viselkedsz, nem nagyon engedsz bepillantani kártyáidba és lelkedbe. Komoly válság esetén a felülemelkedés segít, amit kellő öniróniával végzel, ugyanakkor ehhez hozzá tartozik a terhek vagy konfliktus, ütközések felvállalása is.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll – független tevékenységre vágyódsz, azonban előbb-utóbb mindig valami függőségbe kerülsz. Így a függetlenség megmarad vágyódásnak csupán. Betegségeid elviselésében nagy türelmet tanúsítasz, néha úgy tűnik, mintha vonzanád a bajt. A krízisekben egyfajta kívül- és felülállást mutatsz, amely mögött az rejtőzik, hogy igazán nem tudsz mit kezdeni a problémáiddal. Komoly krízis esetén a szükségszerű következmények elviselése mellett tudnod kell kisebb harcokat, küzdelmet is felvállalni.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll – olyan feladat alkalmas a számodra, ahol időnként feszes rendben nagy tempóra van szükség, máskor pedig elengedheted magad és lazán teheted a dolgodat. Betegségeid „beszerzéséhez” a könnyelműséged is hozzájárul. Kríziseidet tudomásul veszed, beszélsz is róluk, de rábízod az időre a rendezésüket. Komoly krízis esetén egyértelmű küzdelemvállalás szükséges, és helyedhez, helyzetedhez való szilárd ragaszkodás.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll – alkalmas vagy olyan feladatra, ahol keményen, kitartóan kell dolgozni, és szükség esetén nagy erőbedobással és véghajrával kell egy-egy munkát lezárni. Betegségeid elsősorban mozgásszervi területeidet és ízületeidet érintik. Kríziseidet akkurátusan oldod meg. Komoly krízis esetén biztosíts nagyobb teret a problémák tisztázásának, megbeszélésének, adott esetben próbálkozz a megoldások modellszerű elméleti levezetésével!

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll – munkádat élvezed, és abban a biztos tudatban végezd, hogy az értékes mások számára. Ha ezt nem érzed, akkor szenvedsz és előbb-utóbb új feladatot keresel. Betegségek iránt nagy ellenállást tanúsítasz. Az egészséges életvitel hosszú távon csak elhatározás kérdése. Minden feltétel meg van hozzá. Komoly krízis esetén az értelmi és értelmi érvek egyenlő figyelembe vételével érsz el eredményt.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll – szenvedélyes vagy mindenben, így a munkádban is. Anélkül nincs feladatvégzésednek sava-borsa. Betegségeid fokozottan pszichés eredetűek, ami nem jelenti azt, hogy testi szimptómákat ne kellene gyógyítani. Kríziseidet komoly, mély önboncolgatással oldod meg. Komoly krízis esetén felülemelkedés, és mérlegelés együttes alkalmazása segít.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll – meglehetősen egyenetlen tempóban dolgozol, részben „kedved” szerint, részben pedig azért, mert energia ellátásod az akkumulátoréhoz hasonló, a „feltöltődés és lemerülés” váltakozásában. Betegségeidnek okozói az élvezetek különböző formái. Kríziseidet hol magadba roskadva, hol magad körül csapkodva oldod meg. Komoly krízis esetén csak a szálankénti elemző aprómunka segíthet úgy, hogy ezeket a kibogozott szálakat a végén keményen kézben tartod.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed is a Halak jegyében áll – nagyravágyó tervekkel, de mérsékelt bátorsággal rendelkezel. Mégis sokra viheted, ha valaki kellő pillanatban megteszi helyetted, ugyanakkor érted a döntő kezdő lépést. Betegségeid többnyire a gyomor és a belek irányából jönnek, vagy afelé mutatnak. Kríziseidet nagy hanggal lerendezed, azonban befelé még sokáig rettegsz. Komoly krízis esetén az használ, ha mindannyiszor rácsapsz az asztalra, amikor a szíved úgy diktálja.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának!

Kapcsolódó anyagok:

$$2437$$

$$2526$$

$$2426$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top