A hetesről és nyolcasról

2008. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A hetes szám a biblia legfontosabb száma: eskütételkor, szövetségkötéskor, és általában régen az ünnepek hét napig tartottak, az aratás ideje hét nap volt. Akinek a nevében a magánhangzók eredménye 7, vonzódik a vallási tudományhoz, vagy a miszticizmushoz. Szívesen tanulmányozza a természet rejtett erőit. Sok esetben, tudatában is van az ilyen irányú tehetségének.

Vonzódik a szellem világa felé, a vallás, filozófia, miszticizmus kérdéseinek a boncolgatásához, a tudományos problémákhoz, és általában kedvet érez magában titkok kiderítésével kapcsolatos analizáló és következtető tevékenységhez.

Nemcsak misztikus tanulmányokban nyilvánul meg nála ez a fajtaérdeklődés, hanem olyan területeken is, mint például a laboratóriumi kutatómunka, vagy a bűnügyi és egyéb nyomozó tevékenység. Szeret a dolgok mélyére látni, s a felszín alatt ható erők és okok tanulmányozásával foglalkozni, akár emberek viselkedéséről van szó, akár a helyzetek mélyreható megértéséről, akár fizikai vagy szellemi tudományok vizsgálatáról.

Ha a névszám magánhangzóinak eredménye 8:

Sikeres embert jelöl. Csodálattal adózik a sikernek, és igyekszik elérni a maga sikerét választott hivatásában, bárhol dolgozik. Szeret érvényesülni, és céljának eléréséhez szükséges képességekkel rendelkezik.

Az érvényesülés legtöbbször nem csak az illető egyénen múlik, hanem főleg azon, hogy mások hogyan viszonyulnak az ő törekvéseikhez.

Akinek a névszámában a magánhangzók értéke 8. azt jelzi, hogy ő tud bánni az emberekkel. Meg van az a képessége, hogy más embereket, vagy esetleg egész tömegeket összetartson.

Mindenképpen jóindulatot jelez ez a szám. Lehet a művészetek pártolója, lehet egy jó orvos, egy jó szellemi vezető.

Nagy emberré válhat az ilyen ember, nemcsak sikeressé, ha képességeit nemes célok és magasztos eszmék szolgálatába állítja.

Kapcsolódó anyagok:

$$322$$  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top