DonnaLight

2008. 06. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sokan fórumoztak arról, hogy a Donnára a „kicsik” nem valók, hogy vannak olyan témák, amik még csak rossz hatással vannak az ő „füleikre”. Ám megnyugtatásul közölnénk most azokkal, akik bűntudatot éreznek a 18 éven aluliak „kiutálása” miatt, hogy ez az új oldal nem csak az ő érdemük. A DonnaLight a Donna indulásával egyidejűleg megszületett, tekinthetjük a fiatalabb ikernek, akinek csupán időre volt szüksége, hogy fejlődjön és alakuljon, míg befogadásra késszé nem válik.

A DonnaLight lett az a fórum, melyen felnőttek nélkül megszólalhatnak a fiatalok – de nem felnőttek ellenőrzése nélkül. Hisz az új oldalon is felelősségteljes írók írják a cikkeket, ellenőrzik a tartalmakat, felhasználókat és fórumokat. A srácok csupán arra kaptak egy esélyt, hogy egy olyan helyen jöjjenek össze, ami tényleg csak az övék.

Itt nincsenek kínos kérdések, sem olyan titkok, melyek miatt bármely szülőnek aggódnia kellene. Az oldalon a felhasználó tagok olvashatnak mindenről, ami egészség, testápolás, szabadidő az „Ép testben…” című rovatban. Filmekről, könyvekről, rendezvényekről és zenéről az „(Anti)Ajánló”-ban. Divatról, és divatházakról a „Divat” című rovatban. Barátokról, családról és egy kis lelkizésről a „Ne zavarjatok!”-ban. És hallhatnak kedvenc sztárjaikról a „Celeb” rovatban. Emellett persze elengedhetetlen kérdés a szerelem is, melyről a „Love U” kapcsolatszervízében, megelőzésében és persze szexuális kérdéseket feszegető témáiban kaphatnak írásokat.

Mindezek persze csak a kezdetek. A kategóriák nem titkolnak el a srácok elől semmit, csupán próbálják úgy tálalni az életet, ami most a számukra a legmegemészthetőbb. A fejlődés ezen az új oldalon sem fog megállni, hisz új szakértők segítik majd a lányok-fiúk életét. Gyűjthetnek új barátokat és pontokat – ezúttal nem arra, hogy milyen cukik, helyesek és aranyosak, hanem azért mert tényleg szimpatikusak valakinek. Hisz tudjuk, hogy nincs őszintébb, mint egy gyerek. Bocsánat: fiatal felnőtt.

Tehát kedves szülők, nagynénik, nővérek, barátnők! Az új oldalon, megnyugodhatnak, csak fiatal felnőtteket lehet találni. Ugyanis büszkén jelenthetjük, hogy az elmúlt napok is azt bizonyítják, mióta elindult az oldal, hogy 18 év alatt is lehet gyermeki testben felnőtt szív és ész. Így boldogan dolgozunk a DonnaLight-on, hogy megteremtsük az ő külön bejáratú fórumukat és közösségüket!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top