A Hold és a hatodik sorsterület

2010. 09. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Hold a házakban vagy a sorsterületeken azt mutatja meg, hogy lelkileg az élet mely területéhez kötődünk a legjobban. Az ezen a területen történő hatások érzékenyen érintik az embert, ugyanakkor itt tud igen jelentős eredményeket is elérni életének alakítása során.

Ha a te horoszkópodban a Hold a hatodik házban áll, akkor az érintett életterület itt a munka, az egészség és a sors alakítása. Nagy a valószínűsége annak, hogy neked, különösen gyermekkorodban és/vagy ifjúkorodban egészségügyi problémáid jelentkeztek. Ha nem szervi, szervezeti problémák, akkor idegiek vagy lelkiek. Ezek leküzdése, kézbentartása számodra egy olyan feladat, amelynek elsajátítása és kialakítása során sokat tanulsz, használható technikákat sajátítasz el.

Ha nem jelentkeznek kimondottan betegség tünetek, akkor nyilván nagyon jó testi felépítést örököltél valamelyik szülődtől. Ezzel a Hold helyzettel együtt jár az a készség, hogy figyelj és ügyelj olyan apró dolgokra, amely a viselkedésedet, annak következményeit, tevékenységednek eredményeit, káros vagy hasznos hatását létrehozzák. Ezért adódik az, hogy ez a horoszkopikus helyzet különösen szoros összefüggésben áll a munkával, a tevékenységgel. Az egészség megőrzésének technikái különös szervezettséget és figyelmet igényelnek. Ezt kamatoztathatod az élet egy másik területén is, a munkavégzésben. Előnyös tulajdonságod nem annyira abban jön elő, hogy nekiállsz, dolgozol ész nélkül, és egyedül produkálsz valamit. Ellenkezőleg. A figyelmedet az köti le, hogy a munka szervesen, szervezetten, organikusan folyjék. Ne legyen üresjárat benne. Az egyes folyamatok kötődjenek egymáshoz. Az egyik fázisban jól vagy kisebb energiával elvégzett alakítás gazdaságosan, sok erőt megtakarítva jöhet ki egy későbbi fázisban, és ez fokozza a minőséget, eredményességet. Mindehhez azonban az kell, hogy a munkát végző emberek jó összhangban legyenek egymással. És itt jelentkezik, hogy működhet a te adottságod. Ha nem is racionális mindenben a hozzáállásod, de minden érzelmeddel, idegszáladdal kötődni tudsz a munkádhoz, és ennek eredménye lehet egy jól organizált, élvezettel folytatható munka önmagad és mások számára, aminek eredménye is jelentős. Előfordulhat, hogy nálad ez a terület a sors próbája. Ennek lényedben rejtőző, mély gyökerei vannak, amit nem feltétlenül kell feltárni. Viszont a próbát, a feladatot vállalni kell, ez a megoldás és a kiút. Akár mint beosztott, akár mint vezető. 

Nehézségeket kell megoldanod, kudarcokat kell megélned, és látszólag nem produkálsz világraszóló eredményt. Helytállásod az, amivel neked bizonyítani kell, mert az az eredmény a te vizsgád, hanem az, hogy megpróbáltál-e erődhöz mérten helytállni.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.   


Szerző

donna.hu



Scroll to Top