A Kos és a pénz

2009. 04. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed is a Kos jegyében áll, a fentiek még fokozottabban igazak rád. Vagy olyan szélsőségbe esel, hogy egyszerűen a túlzott igyekezet, valamint a türelmetlenség következtében egyszerűen szétforgácsolod erődet.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed  a Bika jegyében áll, igen sokra viheted, mert lendületed kitartással párosul.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, számításba veszed a zavaró körülményeket is. Könnyen kapkodóvá válasz, nincs türelmed kivárni, hogy a gyümölcs beérjen.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, sokat veszíthetsz azon, ha megsértődsz. Pedig a pénznek, mint mondják, nincs szaga. Így kár összetéveszteni a száraz pénzkereső munkát érzelmi életünkkel.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, bízhatsz abban, hogy nagyszerű elgondolásaid nem állnak bizonytalan alapon, és megfelelő időben kellő támogatást is kapsz gyümölcsöző elképzeléseid megvalósításához. A váratlan meggazdagodásra az átlagosnál nagyobb esélyed van.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, nehezen fordul elő, hogy becsapnak, és ezáltal megkurtítva a keresetedet. Sőt, ha kicsit odafigyelsz, akkor akkurátus pontosságod révén is sokat nyerhetsz.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, lendületed elbizonytalanodik, váltogatod személetedet, és nem tudod eldönteni, hogy a gazdag, vagy a kényelmes életet válaszd-e.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, nincs okod aggodalomra, mert a lendületed kitartással párosul, és rendkívüli ötletekkel. Olyan ötleteid vannak, amelyek másoknak eszébe sem jutnának.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, könnyen idealizmusba válthatsz át, és többre becsülöd az elveket, mint az elérhető anyagi javakat.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, a kitartás is szóhoz jut, bár a civódásokon sokat veszíthetsz.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő  jegyében áll, nagy esélyed van arra, hogy újítások révén juss pénzhez.

Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, kevésbé érdekel a pénz, vagy ha igen, akkor fennáll a veszélye annak is, hogy számítóvá válhatnál. Könnyen előfordulhat, hogy nagyban játszol, sokat nyersz, vagy sokat veszíthetsz.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top