Jaj, az orrom!

2009. 04. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sajnálatos módon azonban nem mindig úgy sikerülnek az átalakítások, mint ahogyan azt szerették volna. Azért természetesen többségben nem mutatnak rosszul műtét után – sőt! Akadnak azonban igencsak félresikerült próbálkozások…

Nézzük meg például Megan Fox-ot, a Transformers sztárját. Csöppnyit távol ülő mellei voltak. Így aztán megkísérelte azokat sebészi segítséggel kissé közelebb hozni egymáshoz. Nos, a végeredmény egészen elképesztőre sikeredett: most két távoli gömb türemkedik ki a mellkasából, a kettő között pedig csontos mellkasa, ahová még egy cici beférne. Szegény Megan, ezért aztán kár volt kés alá feküdni!

A mostanság legnézettebb sorozat, a Született feleségek Bree-je, Marcia Cross is túlzásokba esett. Addig nyomatta amúgy tökéletes arcába a botox injekciókat, amíg mimikája olyan hűs és fagyos lett, amilyen szerepet a sorozatban is alakít. Tulajdonképpen lehet, hogy ezért kapta Bree szerepét? Mert az arcára egyébként is ráfagyott a mosoly – hála a bénító botoxnak.

Lindsay Lohan sem maradt le társaitól. Bár tulajdonképpen inkább mellméretének változása maradt meg a rajongókban, egyéb változásokon is átesett. Felfújt ajkai elég feltűnő különbséget mutatnak tavaly készült fotóihoz képest. Bár, szerencsére ő még nem esett akkora túlzásokba, és nem rontotta el teljesen csinos arcocskáját.

Bizonyára mindenki emlékszik a Beverly Hills 90210 Kathy-jére, akit Jenny McCarthy alakított. Helyes, szabályos, baba-arcú lány volt. Igen, csak volt, mert a régi önmagára már ugyancsak kevéssé hajaz. Orra vékony, orrlyukai kisebbek, szemei tágra nyílnak, mintha folyton csodálkozna, vagy erősen figyelne valamit. A valaha kedves, barátságos tekintetű Jenny teljes metamorfózison esett át.

Ki ne nézte volna anno a Dallas című sorozatot! A sorozatok klasszikusának számító eposzból sokak kedvence volt Pamela, alias Victoria Principal. Sajnos addig járta a plasztikai sebészetet, amíg valami groteszket sikerült kihoznia valaha kellemes arcából. 60 éves korában hangyányit túlzás, hogy bőre tükörsima, azonban teljesen viasz-szerű. Az orra keskenyebb lett, szemei már-már keletiesen keskenyek és húzottak, na de ránc, sehol! Mintha 30 éves önmaga karikatúráját hozta volna létre.

Kate Moss változása nem egyértelmű. Régebbi fotóihoz képest látványosan megváltozott az orra. Az orrnyerge sokkal vékonyabb lett, szélessége – amely arcának egyik jellegzetessége – megmaradt. Nos, ettől kissé boxolókra emlékeztető nózija lett – olyan mintha középen eltört volna. Ám, miután a drogok állítólag képesek belülről szétroncsolni a delikvensek orrát – lehetséges, hogy Kate orrocskája inkább ezek áldozata lett, nem pedig a plasztikai sebészeké.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top