A következő hét mondanivalója: szeretet

2010. 11. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Mars összejátszik a Jupiterrel és az Uránusszal, ez könnyelműségre csábít bennünket. Hatásosan mutatják majd a szeretet sokféle arcát.

A Skorpió jegyéből a Vénusz erős szerelmi hullámai érkeznek hozzánk. A könnyelműséggel karöltve töretlen szenvedélyre csábítanak, ami annyi titkos vagy új szerelmet nagyon izgalmassá fog tenni. Ezzel egyidejűleg a Merkúr megkönnyíti, hogy őszinte érzéseinket kimutassuk és kedves szavakba öntsük.

Hétfő:

A Jupiter túlzásokra csábít majd.

Nagyobb lesz az önbizalmunk, de kevés lesz a körültekintés és meggondolás. Úgy érezzük, hogy mindent megtehetünk. Az akadályokat sportszerű kihívásoknak tekintjük. Ígéreteket teszünk, amiket nem lesz könnyű betartani.

Az önbizalom pozitív dolog, nyugodtan vállalkozhatunk némileg többre is. Ennek során azonban ne váljunk rögtön eufórikussá, inkább gondolkozzunk előre, becsüljük fel a lehetséges következményeket, és eszerint cselekedjünk.

Kedd:

A Vénusz a Skorpió jegyében felkorbácsolja a szenvedélyeket.

Szép kilátásokat mutat a szerelemben, ami igen szenvedélyessé válhat. A kora reggeli órákat még a nyugtalanság és kapkodás uralják. Dél felé vigyázzunk, mert apróságok is civakodáshoz vezethetnek. Este ne törődjünk a gondokkal, inkább töltsük az időt kedvesünkkel.

Mindenkori párunknál inkább a pozitív tulajdonságokat erősítsük, és ne a gyengéit nézzük. Egy romantikus vacsora gyertyafény mellett segíthet, hogy újra közelebb kerüljünk egymáshoz.

Szerda:

Vénusz szerelmesen suttog a fülünkbe.

A Merkúr belép a Bak jegyébe. A Hold és Szaturnusz együttállásban kapcsolódnak.

Ésszerűbben gondolkodunk és cselekszünk majd, reálisabbakká válunk.  Különösen délután leszünk tudatában kötelességeinknek. Könnyebben tudunk érzelmeinkről is beszélni.

Mindenféle tárgyalás, akár családi, akár magán, jó csillagzat alatt áll, nyugodtan komolyan vehetünk egy spontán szerelmi vallomást. Pontosan fogjuk tudni, hogy mit jelent számunkra  partnerünk és a kapcsolatunk.

Csütörtök:

A Neptunusz erősíti az intuíciónkat.

Igazi szerencsenap lesz ez. Minden olajozottan megy, kellemes, baráti légkör uralkodik. Sejtelmeink támadnak, ösztönösen helyesen beszélünk és cselekszünk.

A döntéseknél ne sokat gondolkozzunk, hallgassunk a belső hangunkra. A meditáció is segíthet. Álljunk azok mellé, akiknek kevésbé megy jól, mint nekünk, de saját érdekeinket se hanyagoljuk el.

Péntek:

A Mars és az Uránusz nyugtalanítanak.

Tudatossá válhat bennünk, mely területeken nincs annyi cselekvési szabadságunk, mint amennyit szeretnénk. Az érzés, hogy akadályokat gördítenek az utunkba, nyugtalanít és vágyat ébreszt bennünk a változás iránt. Hajlamosabbak leszünk a meggondolatlan döntésekre, a közúti forgalomban is hiányzik majd a szükséges nyugalom.

Maradjunk korrektek, ne kapkodjunk vakon össze-vissza. Gondolkozzunk, mielőtt teszünk valamit. Egyes dolgokhoz időre van szükségünk, nem lehet őket erőszakkal kikényszeríteni.

Szombat:

A Hold haragszik majd a Neptunuszra.

A nap lelkesen és harmonikusan indul. Ez a kellemes érzés déltájban rövid időre felborul, a teljesítmény csökken. A rutinszerű munkákhoz semmi kedvünk sem lesz. A nap hátralevő részét töltsük minél változatosabban.

Egy hosszabb közös séta megjavítja a hangulatunkat. Egy esti mozilátogatás szintén jót tesz a lelkünknek.

Vasárnap:

Az újhold lehetőséget ad a beszélgetésekre.

Családi körben tökéletes az összhang. Keressük a beszélgetést, és igyekezzünk egymás álláspontját megérteni. Megerőltető kirándulásokhoz hiányzik a motiváció. Inkább lazítsunk egyedül vagy akár közösen, és kovácsoljunk új terveket.

Kényeztessük magunkat egy wellness-oázisban , vagy egy finom kávé mellett lapozgassuk át az utazási katalógusokat. Erősítsük az összetartozás érzését. Keressünk új perspektívákat magunknak.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.      www.asztrokalendarium.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top