A legjobb nyári randihelyek

2008. 07. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hova vigyük szerelmünket egy nyári délutánon? Igaz, lerágott csontnak tűnik, de a legkézenfekvőbb és a legtöbb szolgálatot teljesítő hely a Margit-sziget. Ugyanis itt minden megtalálható. Nem csak piknikezni lehet édeskettesben – ami mondjuk nem is rossz egy üveg bor, két (szigorúan) műanyagpohár és egy pokróc, no meg a szerelmünk társaságában. Elmehetünk kedvesünkkel strandolni egy jót a Palatinus Strandfürdőbe, ahol még jobban megcsodálhatjuk a szívünk választottjának testén lepergő vízcseppeket vagy betérhetünk a Margitszigeti Atlétikai Centrumba.

A sportolás ugyan nem a legromantikusabb programok egyike, de egy ilyen beállítottságú hölgyeménnyel könnyedén streetballozhatunk egy jót, vagy akár rúghatjuk a bőrt. (Figyelem! Nőt kapuba állítani nem a legszerencsésebb, ilyenkor ne számítsunk következő randira.) Gyönyörű szigetünkön található még a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, amely folyamatos koncertekkel bűvölheti el választottunkat. Amennyiben művészi beállítottságunk engedi, végigvezethetjük partnerünket a Margitszigeti Művészsétányon, ahol a magyar művészet remekeinek mellszobrait tekinthetjük meg. Egy kis utána olvasás és máris lekenyereztük a másikat.

Megkérdezett férfiak szerint az Állatkert is remek hely az összemelegedésre, hiszen minden nő szereti az állatokat. Egyúttal kis gidák és mindenféle tündéri szőrös apróság simogatására is lehetőséget nyújt. Ugyan vadaspark a Margitszigeten is található, ám ott csak illegálisan simogathatjuk lakóit.

Szívélyesen ajánljuk még a Budai Várat vagy a Gellért-hegyet. Hölgyeim! A magas sarkút hagyják otthon, amennyiben hegyre vagy szigetre invitálják önöket! A Várból gyönyörű kilátás tárul elénk, végignézhetjük a naplementét a város fölött, megtekinthetjük a lélegzetelállító Mátyás-templomot, a Sándor palotát vagy a királyi palotát, de még a Budavári Labirintusban is eltévedhetünk.

A Budai Várnak van egy (elméletileg) nem túl ismert apró játszótere. Ezt a kávézók alatti sétánynál találjuk, amelyre sötétedéskor egyáltalán nem lehet belátni (egy kis kedvcsináló az összeszokott párosoknak).

Amennyiben nyugodtabb helyre vágyunk, menjünk a Gellért-hegyre. Csendesebb, meghittebb és sokkal kevesebb ember jár arra, mint például a Margit-szigeten, továbbá a megkérdezettek szerint, ha egy férfi szerelmet akar vallani kedvesének, a legmegfelelőbb hely erre a Gellért-hegy egy kisebb, eldugottabb része. Ennek tudatában pedig melyik nő utasítaná vissza ezt az invitálást?

És persze ott van az egész város: utcák, terek, parkok, kávézók… Mert randihelyet találni sokkal könnyebb, mint megfelelő partnert!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top