A legkelendőbb árucikk a világon

2011. 01. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nagy meglepetés nincs, természetesen Gaga a kedvezményezett. Az énekesnő határidőnaplója szerint az előre tervezhető fellépések, felvételek, fotózások és egyéb munkák tükrében Stefani Germanotta bevételei 2011-ben minden valószínűséggel meghaladják a 100 millió dollárt, azaz az éppen aktuális árfolyammal számolva nagyjából 21 milliárd forint körül lesznek. Összehasonlításképpen: a 2010-es adatok szerint Magyarország harmadik leggazdagabb emberének összvagyona 100 milliárd forint, Lady Gaga ennek jelentős részét egyetlen év alatt zsebeli be.

 

Hogy minek köszönhető mindez, az ma már nem titok. Az énekesnő neve egy jól felépített márka, 2010 legkelendőbb márkája. Egy felmérés szerint a magazinok eladási listáit magasan azok a kiadványok vezetik, melyeknek Gaga szerepelt a címlapján, az előző évben ugyanis ő volt a biztos siker, ha eladásról volt szó.

A rengeteg fellépésnek, az újabb turnénak, a nemsokára piacra kerülő friss lemeznek köszönhetően a szupersztár az előrejelzések szerint kis híján megduplázza tavalyi bevételeit, ami lássuk be, nem kis teljesítmény, és ebben az összegben még nincsenek benne az időközben felmerülő újabb megjelenési lehetőségek.

Menedzsere egyenesen azt nyilatkozta, mindez még csak a kezdet, még semmit nem láttunk abból, ami valójában az énekesnőben rejtőzik. Gaga maga sem küzd problémákkal, ha önbizalomról van szó, lengyelországi közönségének annyit mondott szerénytelenül: a This Way című új album az évtized lemeze lesz. Ezek után nyugodtan jelenthetjük ki, hogy 2011 is a furcsa, extravagáns jelmezekben járó, mindenhol megrökönyödést keltő Gagáról, azaz Stefani Germanottáról fog szólni. Kíváncsian várjuk, mivel tud még meglepni minket!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top