Mondjon búcsút a téli didergésnek!

2011. 01. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Praktikus eszközöket és termékeket szedtünk egy csokorba, hogy segítséget nyújtsunk Donna-barátnőink téli hidegben átfagyott, elgémberedett ujjainak és kezeinek.

Bizonyára Ön is várt már télen, a fagyos szélben egy busz- vagy villamos megállóban és érezte úgy, hogy csontjáig hatol a hideg. Ilyenkor mindenki az otthon finom melegére vagy egy csésze forró teára vágyik, de ilyenkor persze ezek egyike sincs a közelben. Egy romantikus első randevún sincs is annál dermesztőbb, mint egy hideg kéz érintése, de a kisgyermekes családanyák is búcsút mondhatnak a bosszankodásnak, ha csemetéjük már megint elhagyta egyik kesztyűjét. A Little Hotties divatos kézmelegítő párnája elengedhetetlen kelléke lehet a téli hónapoknak. Használata rendkívül egyszerű, a külső csomagolást eltávolítva a levegő aktiválja a párnát, amely mindössze 20 perc eléri nagyjából 65 fokos maximum hőmérsékletét. A párna egyszer használatos és mintegy 8 órán át meleget ad. Kiválóan alkalmas a kültéri munkavégzásre (biztonsági őrök, piaci árusok számára), de a téli sportok gyakorlásához - síelés, snowboard, szánkózás, korcsolyázás  – is elengedhetetlen kellék lehet.

Persze nem csak a kezek melegen tartása lehet fontos a szabadban töltött téli vidámságok alkalmával. A Little Hotties lábujjmelegítője is praktikus és diszkrét, a kézmelegítő párnához hasonlóan 20 perc alatt eléri legmagasabb, 65 fokos hőmérsékletét és 5 órán át meleget ad. Nem kell félni attól, hogy a csizmában vagy cipőben ide-oda csúszkálna, hiszen öntapadós csík segíti a rögzítést a zokni és a lábbeli között. A termékcsalád tagja még a testmelegítő is, melynek használata egyszerű és kényelmes, így nem akadályozza a kicsiket és nagyokat a mozgásban.  Természetesen vannak olyanok is, akik nem intenzív mozgással járó sportokat gyakorolnak. A vadászat és horgászat kedvelőinek télen sem kell lemondaniuk kedvenc hobbijukról, mely gyakran hosszan tartó, egy helyben várakozással jár. A testmelegítő 12 órán át ad akár 65 fokos meleget, így még az izom- és ízületi fájdalmakra is kiválóan alkalmazható.

Bővebb információt ITT találnak az érdeklődők.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top