Lehetséges, hogy a lélek emlékezik?

2011. 01. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tehetséget nem csak a szülőktől lehet örökölni. Az újjászületés-kutató Ian Stevenson professzor rájött: gyakran olyan tapasztalatokkal találkozunk, melyekre az ember korábbi életeiben tett szert, és lelke egyik megtestesüléséből átvitt a másikba. Gyakran csak hipnózis alatt vagy meditáció során emlékszik ezekre az ember. A tudósok biztos ismeretei szerint az eltemetett tehetségek maguktól kerülnek elő, mégpedig legtöbbször már a gyermekkorban.

A Virginia Egyetem híres professzora több száz reinkarnációs esetet vizsgált, és sokat „a biztossal határos valószínűséggel” újjászületésként igazolt.

A professzor sajnálkozik: „Sajnos még nem ismerünk olyan metódust, amellyel rávehetnénk a lelket, hogy tudását megmutassa. Ha ez lehetséges lenne, zsenikkel teli világban élnénk.”

Az emberek különleges képességeiről és tehetségéről, melyek egy korábbi életből kell származzanak, tanúskodnak az úgynevezett csodagyerekek, akik legkorábbi éveikben a legcsodálatosabb tehetségeket fejlesztették ki magukban. Valamilyen szerencsés körülmény folytán, melyre a tudósok még nem jöttek rá, a csodagyerekek lelke annak speciális ismereteit korábbi életeikből felszabadította.

Dr. Morris Netherton professzor, aki Los Angelesben az újjászületés tudatos felismerésének intézetét vezeti, csodagyerekek sorát vizsgálta meg, és utalásokat talált arra, hogy ezeknek a gyerekeknek a tehetsége, adottságai lelkük tárolójából származnak. Az USA legfiatalabb fizika szakos egyetemi hallgatója, aki 10 évesen érettségizett le, mellékesen matematikát, történelmet és ókori hadtörténetet is tanul. Visszavezetései alkalmával több korábbi életére emlékezett Rómában, Franciaországban és Angliában. Mindig tudománnyal foglalkozott. Egy hatéves számolózseni Angliából már kétévesen tudott olvasni, és felfedezett egy integrálsorozatot, ami addig ismeretlen volt. A visszavezetéseken kiderült, hogy a csodagyerek a 17. században csillagász volt. Különösen tipikus esete a lelki öröklésnek egy fiatal kínai zongorista, aki négyévesen a legnehezebb Mozart darabokat kívülről játszotta. Az időközben híres zongorista viszavezetésénél kiderült, hogy egyik korábbi életében ismert muzsikus volt.

A sok reinkarnációs eset között voltak olyan tehetségek is, akiket csak felnőttkorukban fedeztek fel.

Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top