A legvidámabb Oroszlán

2010. 08. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha bármely év augusztus 3. és 5. között születtél, akkor te vagy az Oroszlánok között a legvidámabb. Az élet gyönyörű, ezt te tudod a legjobban. Az alapvetően pozitív beállítottságod adja azt az érzést, hogy a szerencse mindig elkényeztet. Azt hiszed, hogy neked minden sikerülhet. Minden jövő nyitva áll előtted, nem rettensz vissza semmilyen rizikótól, és szívesen kockáztatsz.

Mások a szerencse gyermekének neveznek, de ez nem igazán zavar téged, mert azt mondod magadnak, hogy „mit ér az élet, ha nem élvezzük ki teljes mértékben”. Mindig olyan szituációkba kerülsz, melyekben mások összecsapják a kezüket a fejük fölött, számodra nem túl drámai, fő dolog, hogy jól szórakoztál.

Minden tisztelet életörömöd iránt, amelyből sok embertársad is le tudja vágni a maga szeletét, ne vidd túlzásba.

Tanuld meg alaposan mérlegelni az árat, melyet a túl gyors cselekvésért fizetned kellene. Észre fogod venni, ha nem csak kedved és kedélyed szerint indulsz neki a napnak, hanem a józan észnek is olykor figyelmet szentelsz, csak gyarapodni fognak a sikereid.

Ki tudna még feltartani, ha nemcsak teljes energiával és szórakozással végzed a dolgod, hanem céljaid is tisztán állnak előtted. Amit így kidolgozol magadnak, később annál jobban fogod tudni élvezni.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top