Charlie angyalai elbújhatnak mellettük

2010. 08. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

 

Hölgyeim és uraim, megérkezett az új női szupercsapat! Nem egy, nem kettő és nem is három, hanem mindjárt hat szupercsinos szuperhölgy érkezik hamarosan a mozikba, hogy látványos akcióikkal – meg kihívó bőrszerkóikkal – elkápráztasson minket. A Sucker Punch című Zack Snyder (300, Watchmen: Az őrzők) produkció különleges alkotás!

A film a mostohaapja által elmegyógyintézetbe záratott, lobotómia előtt álló lány, Baby Doll fantáziavilágába kalauzol minket. A valóság és a rá váró szörnyű beavatkozás elől menekülő lány valóságtól elrugaszkodott világában sorstársai is megjelennek, együtt próbálnak meg elszökni a sorsuk elől. Teszik mindezt szuperhőssé avanzsálva, sok-sok izgalmas kaland közepette, szupercsajokhoz illő, szuperszexi szerelésben.

 

Snyder szavaival élve, „Alice Csodaországban, gépfegyverekkel” feelingre számíthatunk, ha jegyet váltunk az ’50-es években játszódó produkcióra, melyet akár IMAX-ban is megnézhetünk. Nekünk a promo képek láttán inkább a Diaz-Barrymore-Liu-féle Charlie angyalai derengtek fel, továbbfejlesztett kiadásban.

 

Hogy a végső verzió vajon alice-os vagy inkább charlie-s lesz-e, majd elválik, bár még elég sokat kell várnunk rá, hiszen majd csak jövő tavasszal kerül a mozikba a Baby Dollt alakító Emily Browning (Hívatlan vendég) mellett Vanessa Hudgens színész-énekesnő, Jamie Chung (Dragonball: Evolúció), Jena Malone (Büszkeség és balítélet), Abbie Cornish (Bor, mámor, Provence) és Carla Gugino (Watchmen: Az őrzők) pörgős tolmácsolásában.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top