A növekvő Hold gyógyít

2010. 07. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Hold a Nyilas jegyében fogékonnyá tesz a háti panaszokra, időben előzd meg. A Bak jegyében álló Hold az ízületek problémáit hozza előtérbe.

Az artrózis az ízületi porc kopása, amely jóformán mindenkit elér, főleg ha már elmúlt 50 éves. Az idő előtti ízületi kopás okai mindenekelőtt az ízületek gyulladásai, amelyek gyakran reumás megbetegedéseknél jönnek létre.

Elsősorban a térd és a csípő érzékeny rá, ritkábban a váll, ujjak, könyök és a lábfej. Az artrózis első figyelmeztető jelei: gyakori fájdalmak az ízületekben. Az artrózis csak ritkán lehet az öregkorig elkerülni, viszont sok mindent lehet tenni, hogy ízületeink sokáig tudjanak jól mozogni.

Mindenekelőtt igyekezz megtartani normális súlyodat, a túlsúly ugyanis elősegíti az ízületi porcok kopását. Hogy a jó vérellátást biztosítsd, mozogj sokat. Ússzál, kerékpározz, túrázz.

Nagy szükséged van szelénre. Ez a teljes kiőrlésű magokban, túróban, teljes tejben, hántolatlan rizsben, halban található. A folsavval segíthetsz az artrózis korai létrejöttét megelőzni. Sok folsav van a búzában, rozsban, élesztőben, tejben, sajtban, hüvelyesekben és diófélékben. A testednek aminosavakra is szüksége van, ezek a húsban találhatók.

Kezdődő artrózis esetén segíthetnek a zsálya, citromfű és csalán teák, vagy ezek kivonatai.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top