A Nyilas és a pénz

2009. 12. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor a pénzt elsősorban gyors munkával igyekszel megszerezni. Tempósan és sokat. Mindezt azért, hogy szabadon élhess vele. Probléma  vagy-vagy gondolkodásodból és magatartásodból származhat. Vagy állandóan dolgozol, és akkor nem érsz rá azt élvezettel használni, vagy a megkeresett pénzt elköltöd, és akkor időszakos pénzzavarba kerül.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, akkor sok esetben szerencsésen alakul pénzügyi vonatkozásban a sorsod. Kasszádból befolyó pénzedet jól használod, harmóniába tudod állítani a kiadásokkal. Ez a harmónia egész életviteledet kellemesen befolyásolja, ami kedves dolog családod, környezeted számára is.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, pénz szempontjából különösen fontos szem előtt tartanod, hogy nemcsak meg tudod keresni, de okosan tudod azt forgatni is. A többet ésszel mint erővel mondást javadra fordíthatod.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, akkor ösztönös ráérzésedre is könnyebben ráhagyatkozhatsz a pénzkeresésben, vagy vagyongyűjtésben. Nehezen viseled el a sértést, kritikát, vagy egyéb megbántást, amikor az is előfordulhat, hogy anyagi veszteségeid származnak abból, hogy érzelmi motívumoktól indíttatva vállalsz, vagy nem vállalsz valamit.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, lehetséges, hogy egy nagy vagyongyűjtővé formálódsz, és igazán kiváló üzletemberré válsz. Ugyanakkor előfordulhat, hogy ez a nagy skálájú életstílus csak vágyaidban marad meg, álmodozás szintjén. Kicsit beletörődsz abba – a sorsot okolva – ha nem sikerül. Ebből van kiút, a magad erejére és akaratára támaszkodva tenni valamit vágyaidért.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, és a pénzszerzés a fő szempontod, akkor ügyesen abból kell kiindulnod, hogy kettős képességed van: a szorgalom és valósághoz kötődés, amit a távlatokkal, perspektívával tudsz igazán értékessé tenni. Így képes lehetsz nemcsak saját magad számára értelmessé tenni feladatokat, hanem mások élén, mások számára, mint vezető ugyanezt megadni.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor célszerű humán területen használni pénzszerző tehetségedet, képességedet, vagy erődet. Bízhatsz szerencsédben is, azonban az sosem garancia, mert „forgandó”, ahogy a közmondás mondja.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, küzdeni szeretsz mindenért, így a pénzért is. Nem kell keményebbnek mutatnod magad, mint amilyen vagy, inkább arra kell ügyelned, hogy társaidat meggyőzd a feladatról, és tartsd bennük a lelket, hogy bírják a tempódat.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, akkor duplán az igazság bajnoka. Az igazság, pedig igen kevés embert juttat pénzhez, mert nem ez a feladata. Ezért, hacsak nem valamilyen kiváló tehetséged révén specialistává képezted magad, akár, mint művész, tudós, vagy magasan kvalifikált bármilyen szakember, akkor célszerű a pénzszerzés feladatát, csupán munkának felfogni, és azt egyszerűen jól elvégezni.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, nem igen kedveled saját munkastílusodat, mégis kénytelen vagy tudomásul venni, mert ez a kemény szorgalom és számító ütemezés bizonyul eredményesnek, és hozza a pénzt.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, akkor simán álmodozhatsz, miközben nagyszerű dolgokat teszel, és a pénz valahogyan jön, ha nem is számítható csatornákon.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, kedvedre való csak valami nemes, szép feladat lehet, amivel pénzt keresel. Ha ilyet nem találsz, akkor, kicsit nehezedre esik a feladat végzése, a pénzt azonban így is meg tudod keresni.

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal.

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350Ft/perc.

Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@beltav.hu e-mail címen is ingyen megtudhatod.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top