A perverz Barbara mocskos múltja miatt bűnhődik

2011. 05. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miközben Barbara még a villában vezekel szaftos múltja miatt, Pajkos Póni már kintről osztja az észt. Még Szandikának is beszólt. Alekosz-összefoglaló következik.

Pajkos Póni  hétfőn azonnali hatállyal elhagyta a villát, Alekosz ugyanis úgy döntött, már neki is sok a szőke nő nagyszájúsága. Indoklása szerint nem félti ex-arajelöltjét, megtalálja majd, amire vágyik, de nem nála.

Andrea ezzel a lendülettel be is fészkelte magát az aznap esti AlekosznakValóba, ahol Anikó faggatta a bentlétéről.  Pajkos Póni semmit nem bán és nem szégyell. Azt mondja, semmi olyat nem tett, amit ne tudna felvállalni. Ráadásul amíg idekint férfiak könyörögnek a kegyeiért, addig nincs félnivalója, hogy esetleg egyedül maradna. A nagyszájú nő Szandika kijelentésére is reagált, a lufiszájú lány ugyanis nem érti, Alekosz miért nem dobta már ki hamarabb. Andrea erre annyit mondott, nagy ívben lesz**ja a plasztiklány véleményét.

Közben a villában is zajlanak az események, Barbara nem éppen makulátlan múltja borzolta odabent a lányok és Alekosz kedélyeit. Sajnos a lány korábbi foglalkozása, illetve hogy mi mindent vállalt el egy kis pénzért, nem tűr nyomdafestéket, de mindenki próbálja meg elképzelni anélkül, hogy ideírnánk. Alekosz tudomást szerzett minderről, így azonnal kérdőre is vonta a lányt, aki meglehetősen furcsa magyarázattal állt elő. Elmondása szerint mivel a férfiak úgyis mindig kihasználták, úgy gondolta, akkor legalább fizessenek érte. Alekosz végül egy egész napos randira vitte a lányt, aki egy katapult kilövéssel bizonyíthatta szerelmét, majd cserébe Alekosz a szüleinek is bemutatta, ahol ebéddel és sok-sok családi történettel kápráztatták el a lányt. Barbara most láthatóan nyeregben érzi magát, ámbár két riválisa még mindig van a fiatal, szintén lufiszájú Veronika és Magdi személyében, aki állítólag civilként erotikus masszázzsal kedveskedik az arra vágyóknak.

fotók: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top