Vajszívű zsűri vagy profi produkciók?

2011. 05. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hétvégén még azok sem fukarkodtak a pontokkal, akik egyébként híresen szőrös szívükről ismertek a Csillag Születik zsűrijében. De vajon tényleg ennyire jók voltak a produkciók vagy a zsűri egyszerűen túl elfogult?

Fáy szerint nincs abban semmi különös, hogy tőle szokatlan módon 10 pontot adott az Appril Projectnek. Elmondása szerint nem arról van szó, hogy élete legjobb előadásában lett volna része. Minden héten fel kell állítaniuk egy sorrendet, ezen a héten pedig magasan a táncos produkció volt a legjobb. A kritikus köztudottan nem rajong, de legalábbis nem igazán ért a mozgáshoz, ám volt valami a táncosokban, amitől még ő is elhitte, itt most valami nagy dolog történik. Az Appril Projectnek pedig éppen jól jött az elismerés, mivel az elmúlt hetekben sok támadás érte őket.

Szemfüles internetezők állították, kettővel ezelőtti produkciójuk egy külföldi tehetségkutatóban fellépett banda koppintása. Ráadásul 2 hete egyik táncosuk is megsérült. Egy nehéz mozdulat során fejre esett, ami után a csapat több tagjában is félelem alakult ki. Múlt héten azonban egy bizalomnövelő tréningen vehettek részt, ami láthatóan nagyon jót tett teljesítményüknek.

A zsűri egyébként ezen a héten többször is meghatódott a látottakon. A páros produkciók közül mindenkit levett a lábáról Gomes és Teca előadása.  A vak lány éneklését Gomes ihletett és hihetetlen módon átélt mozgása tette igazán különlegessé. De Gomes egyedül is tarolt, hiszen ismét tudott újat mutatni: ezúttal kijött belőle a „dög”, amit valljuk meg őszintén, senki nem várt a gyerekekkel is foglalkozó táncostól.

Végül a zsűri és a nézők összefésült szavazatai alapján az Everdance-nek kellett távoznia, de ők sincsenek elkeseredve. Szirtes szerint nagy jövő áll előttük, de ez rengeteg energiabefektetést is kíván.

Neked ki tetszett a szombati adásból a legjobban?

Címlapfotók: RTL Klub/Sajtó Klub/ Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top