A Skorpió és a család

2009. 10. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha kisgyermeket vár, annak külön előkészület jár, és a folytatás sem átlagos. A nevelést nagyon komolyan veszi és abban is igen alapos. Igaz, könnyen elkövethet egy tévedést is. Hajlamos azt hinni, hogy gyermeke mindenben az utóda. Érdeklődési körében, hajlamában, természetben. Mindenképpen ajánlható, hogy ismerje meg gyermekének legalább főbb horoszkópikus jegyeit, hol áll a gyermek Napja, az Ascendense, és a Holdja. Ha ezt tudja, akkor először a Skorpióra jellemző alapossággal ezeket kell áttanulmányozni. Látni fogja, hogy a hasonlóság mellett sok csodálatos más tulajdonságot is felfedezhet gyermekében, és a nevelését ahhoz kell igazítania.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor egyik álmod, hogy családoddal bebarangolhasd a világot. Tehetségedtől függően egy nagy utazást biztosan meg is fogsz tenni. Gyermekeidet illetően nagyvonalú vagy. Sokszor úgy tapasztalod, hogy fékezni kell őket, visszahozni a realitás világába.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, igen meleg otthont kívánsz kialakítani. Ugyanakkor állandó kísértést érzel arra, hogy fényűző elemeket is felmutass a lakásodban. Ennek érdekében hivatásodat is aláveted, és barátaid körét is igénybe veszed. Gyermekeidhez baráti kapcsolat fűz. Ügyelj arra, hogy önállóan tudjanak dönteni. Arra számíthatsz, hogy tanácsodat felnőttként is ki fogják kérni.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Ikrek jegyében áll, sok munkádba kerül otthonodnak kialakítása, amit örömmel vállalsz. Barátaid segítségére ebben mindig számíthatsz. Gyermekeid talán kevésbé élnek racionális stílusoddal. A művészet nyelvén tudsz hozzájuk igazán közel kerülni.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, igazán ízléses otthont fogsz teremteni, amit féltve őrzöl. Mert azt tartod, hogy az otthon az ember legbensőbb ügye. Gyermekeiddel sok közös élményetek lesz. Talán arra is számíthatsz, hogy az általad megkezdett munkádat folytatják. Ha még több sikerrel,  annak csak örülhetsz.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, akkor különösen értékes berendezésekkel szereled fel otthonodat, amit aztán megfelelő biztonsági felszerelésekkel is el fogsz látni. Családodban a vitákat természetesnek tartod, mondván, a világ úgy halad előre. Gyermekeidet nagy célkitűzésekkel tudod igazán lelkesíteni.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, az otthon olyan kiindulópont számodra, amely segít céljaid elérésében. Ezt várod el, ilyen feltételeket teremtesz. Gyermekeid okosak. Elismeréssel serkentheted őket munkában, tanulásban.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, nagy valószínűséggel a magad építette házban, laksz a legszívesebben. Ezt sok fortéllyal, nagy ügyességgel és szépérzékkel véghez is viszed. Gyermekeidet szabad szellemben neveled, az otthonodhoz való erős kötődéssel.  

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, akkor látszólag mindent a magad feje szerint intézel. Családi életedben, otthonod kialakításában ezt az önállóságot a jövő felé tekintés határozza meg, az adja az irányát. Gyermekeid beválthatják sok elképzelésedet, amire neked már nem futja energiádból. Ők is álmodoznak, csak másképpen.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, akkor a legszebb vágyaidat igyekszel megvalósítani családi életedben. Noha hosszú sora van annak, amíg ez a család létrejön. Gyermekeid testi-lelki egészségére egyaránt ügyelned kell.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, kemény életvitelre akarod szoktatni a családodat. Ennek korlátait az egészség biztosította keretek, határozzák meg. Kerüld az összetűzéseket. Gyermekeid közül legalább az egyik társad lesz a munkában.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, a szellemi élet iránti vágy, a könnyedség, a függetlenség jellemzi egyéniségedet, amihez viszont biztos családi háttérre van szükséged. Ha eléred, hogy családtagjaid egyben szövetségeseid is lesznek, akkor leszel a legsikeresebb. Gyermekeid eszére számíthatsz, sőt üzleti érzékére is. Csak arra kell nevelni őket, hogy egy-egy elképzelésüket vigyék végig.

Ha a Skorpió jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor számíthatsz arra, hogy jelentős örökség teremti meg családi életednek alapjait, amihez kellő ésszel, találékonysággal járulhatsz hozzá. Érzékeny lelkületű gyermekeidre szép szóval tudsz a legjobban hatni, rajongó természetüket így tudod befolyásolni.

Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@beltav.hu e-mail címre, ingyen megtudhatod!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top