A skorpió hava

2008. 11. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Meglehetősen szkeptikus vagy, néha titokzatos és gyanakvó. Szilárd álláspontjaid vannak és nagyon nehéz téged meggyőzni, hogy változtass a véleményeden. Gyors felfogású vagy, néha erőszakos, és mindig kapható az éles szócsatára. Sokszor szükségtelenül is megsértesz embereket, vagy sokszor saját magadon is gúnyolódsz. Nagy életerő és nagy vitalitás jellemez. Első életéveid gyengék, és a külső testalkatod mást mutat. Nagy életösztönnel rendelkezel, és mindenkire hatással tudsz lenni. Nagyon jól hatsz másokra olyan értelemben, hogy azokban a kíváncsiságot felkeltsd az élet problémáival szemben.

Jól értesz minden munkához, mely kapcsolatok összehozásával, kereskedelemmel, kutatással foglalkozik. Kimondottan értesz a kémiai területhez, fényképészethez, nyomozáshoz, okkultizmushoz, tudományos kutatásokhoz és a nagykereskedelmi munkálatokhoz.

Az elméd réteges, de ritkán könyörületes, eltökéltséged határtalan és így megingathatatlan, számodra nincs akadály ahhoz, hogy elérd, amit akarsz. Meg kellene tanulni elfogadni, hogy mások gyengébbek, úgy szintén igyekezz kikerülni, hogy elítéld azokat az embereket, akiknek kevesebb szerencséje van az életben, mint neked.

Óriási az önbizalmad van, rendkívül kitartó vagy, szeretsz a dolgok mélyére nézni, belelátsz mások lelkébe. Izgalmas, titokzatos egyéniségnek ismer a környezeted. Lebilincselő társalgó tudsz lenni. Nagyon határozott ízlésed van. Magnetikus egyéniséged van, csinos vagy, gyakran veszedelmesen hipnotikus a megjelenésed. Mindenki észreveszi átható tekintetedet. Az emberek vonzódnak hozzád, mert felismerik milyen nagy rejtett tartalékokkal, rendelkezel. Mindig képes vagy megújulni. Ez a képességed önmagában is elég ahhoz, hogy felkeltsd mások irigységét. Akadnak Skorpiók, akik túlságosan kritikusak, támadóak, sőt még ijesztőek is, de ez ritka. Akár szeretnek, akár gyűlölnek az emberek, annyi bizonyos, hogy nem tudnak nem tudomást venni a személyedről. Intellektuális területen nagyszerű sikereket vagy képes elérni, de bármilyen poszton megállod a helyedet, mert mindent el tudsz sajátítani. Akaraterőd legyőzhetetlen. Ebből fakad, hogy olyan munkát is elvállalsz, ami látszólag erődet meghaladja, és aztán sikeresen elvégzed, környezeted nagy csodálkozására. Egyébként is alaptermészetedhez tartozik, hogy imádod a kihívásokat. Szeretsz vitatkozni, imádsz kritizálni, és általában győztesként kerülsz ki a szópárbajból. Bár lelked mélyén „magánzó” vagy, voltaképpen családra vágysz, mert nem tudsz igazán egyedül élni. Feleségként meglehetősen összeférhetetlen, házsártos, kötekedő is tudsz lenni, ha valami nem úgy történik, ahogyan szeretnéd. Te viseled a kalapot, és aligha tűröd, hogy a férjed vegye kézbe az irányítást. Egyébként szenvedélyes szerető vagy, ösztöneid rendkívül jól működnek, mindig megérzed, mikor hogyan kell bánni a partnereddel. Szerelmi életedet nem elégíti ki az otthoni biztonságos szeretet. Külön utakra, izzó szenvedélyre vágysz. Miközben párodtól teljes odaadást követelsz, te bizony gondolatban gyakran ki-kiruccansz egy kis kalandra a családi tűzhely mellől. Valahányszor félrelépsz, szenvedsz a lelked mélyén, de képtelen ellenállni a kísértésnek. Egyéniséged a szexualitásra is nagyon be van állítva, és már korán kezdődnek problémáid lenni ezen a téren.

Az életben szerencsés vagy, mindig sikerül neked a megfelelő pozíciót kiharcolni és az elismerést is ki tudod, harcolni, de nem mindig tudod ezt értékelni. Legtöbbször egyedül vagy, mert kissé önző természeted nem bírja el, hogy megoszd azokat a javakat, amiket szereztél, és amiért megdolgoztál. Különcködő vagy, és mindig nagyon egyéni terveid vannak, amelyeket nehezen lehet más személyek sorsával összekapcsolni. Okos vagy, jó megfigyelőképességgel rendelkezel, és nagy hatással vagy akár a nőkre, akár a férfiakra, főleg azokra, akik egy kicsit elhagyják magukat. Általában elégedetlen vagy, mindig új célokat tűzöl ki magad elé.

A szemed, a nézésed nagyon kifejező. Járásod kimért, tartózkodó, viselkedésed szintén. Nem egy nyakba omló embernek ismernek. Eléggé kiismerhetetlen a jellemed, a tűz és a víz elem keveredik ebben a jegyben. Miután a Skorpió a víz elemhez tartozik, roppant érzékeny vagy a sérelmekre, de haragodat vissza tudod tartani, viszont soha semmit nem felejtesz el. Kibékíthetetlen ellenség hírében állsz.

Az önuralom mindig hasznodra van az életedben. Lehetnek nagy testi, vagy lelki fájdalmaid, de óriási energiáddal le tudod küzdeni. Sohasem láthatja senki, hogy mi van ott legbelül. Két lélek lakozik a Skorpió szülötteiben. Soha nem hagyod magad kiismerni, rejtélyes maradsz. „Kemény mag, lágy gyümölcsben”. A Skorpió ember érzésvilága kemény, senki nem tekinthet bele. Mindig van titkod, hallatlanul tudsz titkot őrizni és titkot kicsalni a másikból. Roppant gazdag az érzésvilágod. Nem vagy kíváncsi, van türelmed, kitartásod.

Kitűnő megkülönböztető képességgel rendelkezel, és óriási misztikus hajlamaid vannak. Ha mérges vagy, szörnyű haragra tudsz gerjedni. Itt nem a fájdalom a méreg, a Skorpió ascendensű ember a fájdalmat nagyon jól tűri. Nagyon nagy az alvásigényed, szeretsz idejében lefeküdni, de nehezen ébredsz. Nyugodt ember képét mutatod. Önmagadat is képes vagy gyógyítani. Valószínűleg hosszú életre számíthatsz, mert kevés betegséggel van dolgod, viszont, ha feladod, képes vagy önmagadat is elpusztítani.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top