A Szex és New York sztárja befejezte!

2011. 04. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miután 12 évig szinte minden nap magára öltötte Samantha Jones, a nagyvárosi, független és karrierista díva szerepét, már-már azonosult vele (rajongói szemében legalábbis mindenképp), Kim Cattrall most végre megszabadult mindettől. Legújabb filmjében egy lecsúszott prosti szerepébe bújhatott, aminek nagyon örül.

A Meet Monica Velour című film egy kiöregedett, elhízott pornósztárról szól, aki kénytelen egy indiai parkban, egy lakókocsiban tengetni mindennapjait, miközben egy lepukkant bárban, olcsó ruhákban, olcsó mozdulatokkal kelleti magát a férfiaknak. „Ez valójában igazi megkönnyebbülés! Olyan, mint megszabadulni a Barbie-jelmeztől és mindent elölről kezdeni.” – mondta nemrégen egy interjúban a színésznő. Bevallása szerint a legnagyobb öröm, hogy 25 évi diétát hagyott abba a film kedvéért, és ez „csodálatos érzés”. Ennek köszönhetően egyébként majd 10 kilót fel is szedett.

„Hat hétig csak ettem és ittam” – mondja, de persze ezzel együtt a forgatások után nehéz idők jöttek, hiszen következő filmjéhez muszáj volt visszanyernie régi formáját, így jöhettek újra a kíméletlen diéták.

Az 54 éves liverpooli születésű színésznő reméli, a lecsupaszított Monica Velour újra emlékezteti majd az embereket, hogy ki volt Kim Cattrall, mielőtt Samantha lett volna, hiszen valójában több mint 35 éve sikeres színész, filmekben, televíziós produkciókban és színházban egyaránt szerepelt.

„Szerettem a Szex és New York-ot csinálni. Álommunka volt és nagy karaktert játszhattam benne. De már ezelőtt a lehetőség előtt is aktív és sikeres színész voltam, és remélem, az is maradok, amíg élek és mozgok.”

 Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top