A Szűz jegye és a segítők

2010. 08. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Szűz jegye a hatodik az Állatövön, ezért a hatodik horoszkópikus házat vagy sorsterületet soroljuk hozzá. Ide tartoznak az ember segítői.

A legtágabb értelemben vett "segítéstől" a szó szerinti értelmezésig ehhez a házhoz tartoznak az ember segítői. Így a munkatársak, az alkalmazottak, a szolgálók. Itt válik el, hogy az ember miként éli meg ma a vezető, „főnök” vagy munkáltató szerepét, és hogy ezzel a teherrel vagy kötelességgel hogyan birkózik meg. A szolgák, szolgálók, cselédek száma ma már sokkal kevesebb. Azonban ezzel arányosan előtérbe lép munkájuk intézményesített formája, a szolgáltatás. Egyre több szolgáltató segíti életünket, néha egyre több nehezíti is. Ezekhez is valamilyen viszony fűz bennünket, amely kimerítően kifejezi a hatodik ház jelentéstartalmát. Munkában segítő funkciót töltenek be a munkaeszközök, amelyeket magunk találunk ki, vagy készen kapjuk őket. A velük való bánásmód, használatuk erőpróba, a siker kulcsa lehet. Tehát eszközeinkhez való viszonyulásunk nem közömbös. Végül sajátos, több ezer éves segítőink a háziállatok ilyen értelemben, ezért ők is a hatodik házhoz tartoznak. Ezek mind a Szűz házához tartozó aspektusok: a velük való kapcsolatunk előtérbe kerül a következő napokban.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top