A vad – Az Éjszaka Házának 4. krónikája

2010. 07. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Zoeynak hiába sikerült legjobb barátnőjét megmenteni a halálnál is rosszabb zombi vámpír léttől, ugyanis tettei és titkolózása következtében barátai elfordultak tőle. Ráadásul Neferetnek még a pasijától is sikerült elszakítania őt, mikor megkérte Loren Blaket, hogy csábítsa el a lányt. Így Zoeynak most egyedül kell szembenéznie az áruló főpapnővel?

P. C. és Kristin Cast vámpírkrónikája kiemelkedik a ma oly népszerű vámpírtörténetek sorából. Hisz az ő világukat nem a dögös vámpír pasik uralják, hanem az eszes, elegáns és gyönyörű vámpírnők. Az anya-lánya szerzőpáros egy olyan vámpírtársadalmat hozott létre, ahol a vezető szerep a nőknek jut, míg a férfiak a nagyhatalmú nők mellett inkább védelmező és támogató szerepet töltenek be. Mindezt oly módon, hogy a nemek közt nincs gyűlölet vagy lenézés. Egyszerűen megtanít minden olvasót a nőnemű természet tiszteletére. Persze azért jóképű, erős férfiakból sincs hiány ebben a történetben sem.

Megtanít, hogy miként lásd meg az erősségeidet

Az emberré változott Aphroditénak még mindig vannak látomásai. Ám a látomások semmi jóval sem kecsegtetnek Zoey számára. Aphrodité csak tragédiákat lát most is: Zoey halálát két változatban, és egy rég elfeledett gonosz visszatértét, mely vámpírok és emberek számára is a vég kezdetét fogja jelenteni.

Zoeynak rá kell jönnie, hogy Neferet egyetlen célja ennek a lénynek a feltámasztása, így versenyt kell szaladnia az idővel, hogy mind a vámpírokat, mind az embereket megmenthesse. Ám elkésik, és így Kiválasztottból Préda lesz. De minden nagy megújulást egy nagy csata előz meg…

Mágia-, mitológia és macskarajongóknak kötelező olvasmány!

A kötet a Kelly Kiadó webáruházában most 30%-os kedvezménnyel vásárolható meg!

Most mindenki, aki a webáruházban veszi meg a könyvet, az ajándékba kapja a harmadéves vámpírjelöltek kitűzőjét is! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top