A Vénusz a Rák jegyébe lép

2010. 05. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ez nem a Rák csillagjegy beköszöntését, hanem a Vénusz bolygó mozgását jelenti, de  az asztrológia szerint ez is kihat az emberekre. Amikor a Vénusz a Rák jegyében áll, olyan barátok és rokonok jelentkezhetnek nálad, akikkel már régóta nem találkoztál.

A családi kötelékek szorosabbá válnak, és megerősödik a közösségi érzés. Kollégák között ez egy kicsit zavarossá válhat, és egyebek között, konfrontációra kerülhet sor Mérleg, Nyilas, vagy Vízöntő jegyében született kollegákkal.

Csütörtöktől a Vénusz már a Rák jegyében áll. Ez egy olyan időszak, amikor gyakrabban fognak tanácsot kérni tőled, és a környezetedben sok embert kell majd vigasztalnod. Ez elsősorban a családi és baráti körödben lesz érvényes.

Barátaink

Már régen nem találkoztál azokkal a barátaiddal, akik a Kos, az Oroszlán, vagy a Vízöntő jegyében születtek. Várható tőlük egy telefonhívás. Ez természetesen örömet fog szerezni neked, és egészen spontán módon találkoztok majd.

Egyesületekben új barátokat találsz, ha a Bika, a Rák, vagy a Bak jegyében születtél.

Ha a barátaid valamelyike az Ikrek vagy a Mérleg jegyében született, velük nagyon kellemes időt tölthetsz el.

A Skorpió jegyű barátnőket vigasztalnod kell.

Rokonaink

A Vénusz a Rák jegyében csütörtöktől szorosabbra fogja fűzni a családi kötelékeket. A legjobban a szeretteid körében, otthon fogod érezni magad. A hétvégére még egy nagy grillpartit is szervezhetsz, amelyre meghívhatod a legkedvesebb rokonaidat. Köztük alig található majd Ikrek, vagy Bak jegyében született ember.

Egy unoka, vagy unokatestvér, aki a Bika, vagy a Skorpió jegyében született a nagyszülők segítségét igényli majd. Természetesen jó tanácsot kaphat, és erős védettséget érezhet a családi közegben.

Kollegák

A hét elején nagy az összevisszaság. Kétszer annyit kell dolgozni, ha a Kos, az Ikrek, vagy az Oroszlán jegyében születtél. Egy kollegád valamiért kiesik a sorból, és ezt nagyon megérzed majd.

Egy Nyilas, Mérleg, vagy Vízöntő jegyében született kollégád akaratlanul is megfúrhatna téged, de ezt nem szabadna hagynod, inkább vállald az összeütközést. Ez tetszeni fog a többi kollégáknak, és ők támogatni fognak ebben.

Főnökök

Ez egy olyan hét lesz, ahol különösen sok a tennivaló, a főnökök nem ismerik a kegyelmet, túlóráztatnak, főleg a Skorpió, vagy Bak szülötteket. Ha a Halak, vagy a Rák jegyében születtél, akkor a legjobbat hozhatod ki ebből, de fizikailag nem állsz a csúcson.

Különösen szorgalmaddal vonhatod magadra a figyelmet, ha az Oroszlán vagy a Szűz jegyében születtél. Ez egy Kos jegyű, vagy Mérleg jegyű főnöknek különösen fog imponálni, és sok jó pontot szerezhetsz nála.

Szomszédok

Ha az Ikrek, a Kos, vagy a Mérleg jegyében születtél, akkor újból és újból örömet fog szerezni neked, ha a szomszédaiddal csacsogsz egy kicsit.  Ha a Bika vagy a Skorpió jegyében születtél, akkor nem szívesen hallgatod majd a pletykákat. Könnyen bizalmatlanná válhatsz, hiszen magad is a pletyka áldozatává válhatsz. Ha a Rák vagy a Halak jegyében születtél, akkor hihetetlen békét fogsz érezni.

Új emberek az életünkben

Ezen a héten úgy érzed, mindenki a te hátadat nézi. Nem fogsz csalódni, ha a Halak, a Skorpió, vagy a Rák jegyében születtél, hiszen mágikusan hatsz más emberekre, de ez egyáltalán nem lesz kellemetlen senkinek.

Ha a Kos, az Oroszlán jegyében születtél, most könnyebben ismerkedhetsz. Nem kell tartanod semmitől.

Fodrászok, kozmetikusok, és felszolgálók

Az ebédszünetben nyugodtan ülj be a kedvenc kávézódba, mert nagyon szívélyes lesz a kiszolgálás. Könnyen előfordulhat, hogy a felszolgáló meséli el neked a gondjait, főleg, ha a Rák, a Kos, vagy a Mérleg jegyében születtél. Ugyanilyen bizalmas lesz a kapcsolatod a kozmetikusoddal, akinek megismerheted most az élettörténetét.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top