A Vénusz újra támad

2009. 04. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Bak jegyében születtél, vagy ebben a jegyben áll az Ascendensed, akkor most minden sikerülhet neked, mert a bolygók hatalmas energiával látnak el. Ezek a bolygóerők vakmerőségre hajlamosítanak, próbáld ezt elkerülni.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, vagy itt található az Ascendensed, akkor erős hét előtt állsz, arra kellene ügyelned, hogy sokkal megfontoltabb légy, ne rohanj előre fejjel a falnak!

Ha a Halak jegyében születtél, vagy Ascendensed esik a Halak jegyébe, akkor péntektől már sokkal jobban fogod érezni magad, hiszen a Vénusz előre halad, a Mars pedig a Kos jegyébe lép. Készülj fel a boldogságra, fogadd szeretettel, naponta többször is be fog kopogni az ajtódon.

Ha a Kos jegyében születtél, vagy Ascendensed esik ebbe a jegybe, úgy fogod érezni, mintha láncaidtól szabadultál volna meg. Amikor a Vénusz előre indul, és nemsokára a Kos jegyébe ér, ismét a humoros oldaláról nézheted az életedet.

Ha a Bika jegyében születtél, vagy Ascendensed áll ebben a jegyben, akkor készülhetsz, állj a startvonalra, nem sokára a Bika jegyébe érkező nap beindítja a jó dolgokat az életedbe. Ebből egy kis kóstolót kínál neked a Vénusz, a szerelem bolygója.

Ha az Ikrek jegyében születtél, vagy Ascendensed áll ebben a jegyben, már be is jelölheted a naptáradban a pénteki napot. Ekkor feloldódnak a feszültségek akár a barátságban,  a szerelemben, vagy házasságodban. Úgy fogod érezni, mintha egy varázsló keze oldotta volna fel a sok rosszat. Gyönyörű hétvégére számíthatsz.

Ha a Rák jegyében születtél, vagy Ascendensed esik ebbe a jegybe, akkor hamarosan a hátad mögé dobhatod az előző időszak kihívásait. A szükséges kedvességről a Vénusz a Halak jegyéből, és a Hold gondoskodik a Bak jegyéből.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, vagy Ascendensed áll ebben a jegyben, akkor életed útja elhagyja a völgyet, és felfelé ível. Ismét meg fogod találni a megfelelő szavakat a csábításra. Ne feledkezz meg a diplomáciai fogásokról.

Ha a Szűz jegyében születtél, vagy Ascendensed található ebben a jegyben, akkor küzdened kell sajnos a csillagok okozta káosz ellen. Uralkodó bolygód a Merkúr viszont segít téged. Próbálj meg a rutin munkákra koncentrálni, ezen a héten végezd el az összes olyan feladatot, amelyet kirázhatsz akár a kisujjadból is.

Ha a Mérleg jegyében születtél, vagy ide esik az Ascendensed, akkor lesz időd arra, hogy intenzívebben dolgozz kapcsolatod hálóján, de ha ez nem sikerül, akkor új kapcsolatokat sikerül kötnöd.

Ha a Skorpió jegyében születtél, vagy Ascendensed áll ebben a jegyben, akkor túl feszesnek fogod érezni a tempót. A Nyilas jegyében álló Hold, arra figyelmeztet, hogy törődj többet az egészségeddel.

Ha a Nyilas jegyében születtél, vagy Ascendensed áll a Nyilas jegyében, akkor lehetőséged lesz elutazni. Ha még sem teszed, akkor gondolatban fogsz kirándulni. Biztos lehetsz abban, hogy megtalálod a válaszokat a kérdéseidre, arra is hogy hol állsz, és arra is, hogy hova akarsz eljutni.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top