Aguilerát letartóztatták!

2011. 03. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

 

Habár láthattuk már rossz kislányként, Christina Aguilera ezt az imázsát mindezidáig jobbára művészi és karrierépítési megfontolásokból villogtatta. Most azonban új szintre lépett, csatlakozott az ittasan letartóztatott celebek klubjához.

A belépőjéhez nem kellet más, csak az, hogy megállítsák a kelleténél gyorsabban és ingatagabban haladó kocsiját a nyugat-hollywoodi Sunset Stripen. Az MSNBC értesülései szerint az énekesnő, aki néhány hete azzal került a címlapokra, hogy a SuperBowl döntőjén belekavarodott a nemzeti himnusz szövegébe, iszonyatosan részeg volt, azt se tudta, hogy hol van.

A rend őrei nem sokat teketóriáztak, azonnal bevitték az őrsre Christinát, azonban miután kijózanodott, 250 dollár óvadék ellenében távozhatott, és ezzel az ügy jogi része le is van zárva, nem emeltek ellene vádat. Ugyanis nem ő ült a volán mögött, hanem a jelenlegi barátja, Matthew Rutler, aki szintén ittas volt, a szonda 0,09-es véralkoholszintet mutatott, ami már felette van a Kaliforniában büntetendőnek számító 0,08-as értéknek. Így Rutler ellen eljárás indult, de 5000 dollár óvadék fejében a fogda rácsain kívül várhatja, milyen büntetést rónak majd ki rá a bírák az alkoholgőzös kocsikázásért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top