Alekosz exnőjét viszi az álomnyaralásra Vera helyett!

2011. 05. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hiába az odaadó szerelmesként viselkedő Veronika, mióta fél év bezártság után végre kijöhetett a villából, a Görög Csődör feltűnően sokat beszél arról a bizonyos Tündéről, akivel öt évet töltött együtt. Elmondása szerint nincs ember, aki Tündénél jobban ismerné, a közös élet pedig nem múlt el nyomtalanul. A Való Világban nyert luxusútra is őt vinné.

„Tünde nagyon kiborult, amikor megtudta, hogy a csatorna segít nekem mennyasszonyt találni.” – mondta el az egyik bulvárlapnak Alekosz, akinek láthatóan fontos régi szerelme, ezért szeretné kiengesztelni.

„Ő egy nagyon különleges lány, biztos vagyok abban, a sors akarta, hogy mi találkozzunk, és bevallom, arra is látok esélyt, hogy egyszer ott folytassuk, ahol abbahagytuk.”

A nőfaló hétfőn indul Görögországba újdonsült mennyasszonyával, Veronikával, akit 16 jelentkező közül választott ki és látszólag mindketten nagyon meg voltak elégedve egymással, ám a hírek szerint már az első estét sem töltötték együtt. (A kiválasztás előtti éjszakán Veronika legnagyobb fegyverét is bevetette a győzelem érdekében, már akkor elhálták az első éjszakát.) Azonban a görög másik nyereményútjára, a Maldív-szigetekre inkább Tündét vinné. Arról ábrándozik, hogy együtt fognak búvárkodni a tengerben.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top