Alekosz randiiskolát nyithat

2011. 02. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A hétvégi párbajban fölényes győzelmet arató nőcsábász a villabeli lányoknál eddig nem aratott osztatlan sikert. Habár Szandika néhanapján italmámorba feledkezve megsajnálja, Alekosz még egyetlen igazi skalpot sem tudhat magáénak, idekint azonban ennek ellenére felfigyeltek rá.

Ha a villa lányai nem is értékelik a Görög Csődör kifinomult stílusát, akad azért, aki lát benne fantáziát. Egy vállalkozó például úgy nyilatkozott az egyik bulvárlapnak, hogy randiiskolát nyitna a villalakónak. A férfi, akinek a neve nem derült ki, úgy érzi, hatalmas lehetőségek vannak az érdi biztonsági őrben. Azt mondja, amint kijön a villából, felfogja keresni, hogy ajánlatot tegyen neki, ugyanis szerinte Alekosz rövid idő alatt milliomossá válhat, ha nem hagyja elveszni a benne rejlő értékeket. „Hihetetlen csajozási technikái vannak” – nyilatkozta a vállalkozó, aki szerint Alekosz magabiztossága és tökéletes komminukációs képességei valóságos aranybányát rejtenek magukban. A legtöbb férfi csak ábrándozik arról, hogy valaha ilyen önbizalommal tudjon a nők elé állni, így biztosan lenne rá kereslet. Ráadásul lehetséges, hogy sokaknak ellenszenves az, ahogyan a nagydumás csajozógép napról napra újabb és újabb szerelembe esik, ám azt senki sem vitathatja el tőle, hogy ha úgy kívánja a helyzet, modora nem hagy kivetnivalót maga után.

Az ismeretlen vállalkozó ötlete valójában nem is olyan őrültség, mint aminek elsőre hangzik. Nem kell végtelen piackutatásokat folytatni ahhoz, hogy tudjuk, a villa Csődörét minden hibája ellenére imádja a nép. A közösségi oldalakon számtalan őt éltető csoport és oldal működik, köztük akad olyan is, ami egyenesen azért jött létre, hogy kapjon végre egy nőt magának a kiéhezett férfi. Ráadásul a külsőre talán nem éppen Adonisz kinézetű villalakó a hétvégén a nézők kegyeiért folytatott párbajban tulajdonképpen tönkreverte a villa szépfiúját. Kell ennél több? Ti mit szóltok az Alekosz-féle randiiskolához?

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub



Szerző

donna.hu



Scroll to Top