Mit üzennek a csillagok a héten?

2011. 02. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A frissítő tavasz finom jelenléte érezhető már a levegőben. A tisztító hatást az újhold számlájára írhatjuk a Halak jegyében, spirituális szempontból ugyanúgy, mint testi és szellemi szinten. A kozmikus energiaszállítók, a Mars és a Plútó gondoskodnak a szükséges energiáról. A Vénusz az Uránusszal együtt világítják meg a szerelmet a horizonton.

Hétfő

Lelkiismeretesek és igyekvők leszünk. A Hold és a Szaturnusz kellemetlenkednek egymással. Az emberek komolyak, most senki sem érti a tréfát. A másik oldalon nem esik nehezünkre, hogy főleg azokkal a feladatokkal foglalkozzunk, amelyek kitartást és jó szemet igényelnek a részletekhez. Kötelességtudóak, megbízhatóak vagyunk, és szívesen fejest ugrunk a munkába, van affinitásunk a pontosságra. Ne állítsunk túl nagy igényeket önmagunkkal szemben. Ne felejtsük el a nevetést és a mosolygást, az örömöt. Esténként tegyünk a lábunk alá párnákat, és élvezzük az élet kellemességeit.

Kedd A Vénusz megdobogtatja a szívünket. A Vénusz és az Uránusz erői összefonódnak, a Holdé is ugyanezt teszi a Jupiterével. Ez a nap tele lesz energiával. Az emberek nyíltak és bátran kockáztatnak. Vágynak a változatosságra és ki akarnak törni a szokásos rutinból. Ez szerelmi ügyekben is érvényes, a flörtölni vágyók megtalálják a számításukat. Különösen az este lesz harmonikus. Ne legyünk könnyelműek, ne lőjünk túl a célon. Fűszerezzük meg kicsit a kapcsolatunkat. Fedezzük fel a párunk jó oldalait. Szerda Lelkesedünk az újdonságokért. A Vénusz belép a Vízöntő jegyébe. A Hold és a Szaturnusz kibékültek. Könnyebben lelkesedünk, nyíltabban fordulunk az új ötletek felé. Könnyebben kötünk ismeretségeket és könnyebb szívvel foglalkozunk az ellentétekkel. A koncentráció hiánycikk lesz ma, csak délután lesz több türelmünk a sematikus tevékenységek elvégzésére. Ne maradjunk este egyedül, keressük a kellemes társaságot. Menjünk el valamilyen rendezvényre, vagy hívjuk meg barátainkat vacsorázni. Csütörtök Egymásnak feszülnek a csillagok. A Hold együtt fog állni a Neptunusszal. Az általános hangulat vidám és pezsgő. Másrészről viszont hiányzik a szükséges kitartás és türelem. Könnyebben elvonhatják a figyelmünket, vagy váratlan események megzavarhatják a nyugalmunkat. Délután csökken a teljesítőképességünk, álmodozásba menekülünk, és hajlamosak leszünk eljátszani az időnket. Nyugalomra van szükségünk a munkánkhoz, délelőtt kezdjük a legfontosabbakkal, a határidőket és találkozókat tartsuk szem előtt. Péntek A Mars és a Plútó erősít bennünket.

A két bolygó kellemesen hatnak egymásra, és a Hold segíti őket. Este újhold lesz a Halak jegyében. Ez a kisebb és nagyobb újrakezdések napja. Lesz önbizalmunk, ha tisztában vagyunk a céljainkkal, sokat tudunk elérni. Sok erőnk van ahhoz, hogy a legtitkosabb kívánságunkat is teljesítsük. Ne bújjunk mások háta mögé, vállaljuk a felelősséget, vegyük át az irányítást saját életünk felett. Gondoljuk át a változtatásokat, meditáljunk, és szabaduljunk meg a felesleges tehertől.

Szombat Lazák és álmodozók leszünk. A Merkúr együtt áll a Holddal. Ez a nap nem a nagy erőfeszítések napja. Sokkal érzékenyebben reagálunk a kritikára, mint máskor. Könnyebben beleéljük magunkat mások helyzetébe. Délután kellemesebb lesz a légkör, a kényes témákhoz is megtaláljuk majd a szavakat. Hallgassunk a barátainkra, kérjük ki tanácsaikat a problémánk megoldásához. Lazítsunk, foglalkozzunk a saját gondolatainkkal. Vegyünk lazító fürdőt, és hallgassuk a kedvenc zenéinket. Vasárnap A Plútó mozgékonnyá tesz bennünket. A Hold mosolyog a Vénuszra, de haragszik a Plútóra. Tetterősek és vállalkozó kedvűek leszünk. A sportban szép eredményeket érünk el. Délutánunk harmonikusan telik majd, elégedettek lehetünk magunkkal és a világgal is. Estére feszültebbé válik a hangulatunk. Ha nem vigyázunk, egy kisebb véleménykülönbségből is komoly vita lehet. Egy séta a természetben, síelés, vagy egy farsangi karneválon való részvétel is fontos lehet, de semmikép ne maradjunk otthon.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top