Lepd meg magad és párod egy fantasztikus új külsővel, s egy csodás profi fotósorozattal!

2011. 02. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lepd meg magad és párod egy fantasztikus új külsővel, s egy csodás profi fotósorozattal! Csupán néhány óra alatt egészen megszépülhetsz és ezt a nagyszerű állapotot örökre megőrizheted professzionális körülmények között készült fotókon. Hogy hol? Balatonfüreden a Hotel Silver Resort****-ban!

A program során szakemberek közreműködésével olyan tanácsokat kaphatsz, melyek segítségével a későbbiekben a hétköznapokon is sokkal csinosabb, harmonikusabb lehetsz. Tőlünk megtudhatod, milyen típus vagy, külsőd előnyös pontjait hogyan tudod hangsúlyozni, s milyen fortélyokkal rejtheted el vagy teheted kevésbé hangsúlyossá az előnytelenebb testrészeidet!

Sminkmesterünk miközben profi sminket fest Rád, elmagyarázza, hogyan és milyen hétköznapi eszközökkel tudsz gyors és előnyös sminket készíteni a hétköznapokban.

Mesterfodrászunk tanácsokat ad az arctípusodnak megfelelő frizura viseléséhez, sőt még egy hajvágást-szárítást is kapsz tőlünk. Lehet, hogy a varázslat végén Magadra sem fogsz ismerni és egy új élet kezdődik Számodra, melynek a környezeted is nagyon fog örülni!

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

Nővarázsló csapatommal együtt szeretettel vár:

Pintácsi Viki "NŐVARÁZSLÓ" CSOMAGUNK: 2011. március 25. - 27.

ITT AZ ALKALOM, HOGY KIHOZD MAGADBÓL A LEGJOBBAT, A LEGSZEBBET! PINTÁCSI VIKI „NŐVARÁZSOLÓ MŰHELY”-E MOST A HOTEL SILVER RESORTBAN VÁLTJA VALÓRA A HÖLGYEK ÁLMÁT!

Profi smink, frizura és egy gyönyörű fotósorozat! Ez mind Rád vár! Kötetlen beszélgetések nőiességről, esztétikai fortélyokról, sok-sok nap, mint nap alkalmazható női tipp. Mindez csupán pár órát vesz igénybe, de talán egy életre megváltoztatja magadról alkotott képét! Szombat este fergeteges zenés műsor Pintácsi Vikivel!

A csomag tartalma:

•    Szállás minimum 2 éjszakára •    Gazdag svédasztalos büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitásokkal, diétás-, reform- és ínyencválasztékkal •    Wellness részleg korlátlan használata: gőzfürdők: tepidarium, caldarium, sókamra, frigidarium, Kneipptaposó, meleg vizes medence, pezsgőfürdő, aromazuhany, mediterránpihenő, gyermekmedence, közvetlen vízparti finn szauna •    1 x 30 perc infraszauna használat •    Péntek és szombat délutánonként 15.00 – 16.00 között Coffe moments: kávé, tea és házilag készített sütemények kóstolója •    Fitness terem korlátlan használata •    Fürdőköpeny használata

Ár: 17.700,-Ft-tól/fő/éj

Bővebb információ csomagunkról, és szobafoglalás:

Hotel Silver Resort Wellness és Konferencia Hotel H-8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 4.

Tel.: 00 36 87 / 583 000 - 00 36 87 / 583 001 Fax: 00 36 87 / 583 002 - 00 36 87 / 480 057

sales.balaton@silverresort.hu

www.silverresort.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top