Alekosz társkereső műsort kap!

2011. 03. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez már szinte biztos, az RTL Klub megkezdte a toborzást. Olyan hölgyek jelentkezését várják, akik odáig vannak a villa Görög Csődöréért, és bármire hajlandóak, hogy megszerezzék szívét.

Benkő után az RTL Klub újabb nőcsábásznak keres asszonyt: Alekosz még nem is tud róla, kint azonban már keresik, ki lenne a legtökéletesebb ara a villalakó számára, írja a Blikk. Alekosz tehát ahogy kilép az egyik kreált valóságból, máris egy másikba csöppen majd.

A feleségkereső valóságshow-ba jelentkező hölgyeknek könnyű dolguk van, hiszen a villában töltött 113 nap alatt bőven volt idejük megismerni jövendőbelijüket. Szinte egyetlen szokása vagy furcsasága sem maradt, mellyel ne lehetnének tisztában. Ezzel szemben maga Alekosz még arról sem tud, mi készül idekint, ám nem nagyon hisszük, hogy zavarba jön majd, ha megtudja.

Édesanyja, Vája nyilatkozott a bulvárlapnak: bár a műsorra nagyon kíváncsi, biztos benne, hogy fiának egyáltalán nincs szüksége hasonló trükkökre a pártaláláshoz, hiszen ha kijön a villából, dögleni fognak utána a nők. Az asszony egyébként finoman célzott arra is, hogy szerinte ki lenne a tökéletes pár fia mellé. Elmondása szerint Alekosz a határozott, okos és természetes nőket szereti, Vája szerint pedig ez a leírás éppen ráillik az egyik villalakóra, aki természetesen nem más, mint Éva. Az édesanya szeretné, ha fia végre megállapodna, amihez minden lehetősége adott, akár már holnap beköltözhetne az újasszony a házba.

 Alekosz édesanyja szerint szép pár lennének

A műsorban a tervek szerint Alekosznak segítője is lesz Olivér személyében. Izgalmas pillanatok elé nézünk, hiszen a két férfi együtt garantált szórakozást jelent még akkor is, ha egyébként nem érdekli a nézőt, Alekosz tényleg megleli-e a számára elrendelt takaros asszonykát.

Fotók: RTL Klub/sajtóklub/Bársony Bence és www.valovilag.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top