Alkotói barátság a Donnán

2009. 06. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hiszen az itteni albumaink alkalmasak arra is, hogy nem csupán magunkról, családunkról, környezetünkről tegyünk fel fotókat, de ha éppen művészettel is foglalkozunk, akkor bemutathassuk egymásnak az alkotásainkról készült képeket is.

Olyan ez, mint valami virtuális kiállítás - csak itt láthatjuk, hányan tekintették meg a műveinket, sőt gyakran a hozzáfűzött véleményeiket is olvashatjuk.

Hát valahogy így kezdődött két alkotó Donnás megismerkedése, mert amikor Barta Zsóka véleményezte az egyik montázsomat, cserébe rácsodálkozhattam, hogy óvónő létére, milyen tehetséges a rajzolásban és a pasztell-képek készítésében. Így hát arra biztattam, adjon be ő is a Radnóti 100 éves évfordulóra kiírt képzőművészeti pályázatra... amelyet Pilisvörösváron rendeztek.

Nos, a május-közepi műsoros kiállítás-megnyitón találkoztunk - ő a férjével, én a feleségemmel jöttünk el - és a legnagyobb örömünkre MINDKETTŐNK ALKOTÁSA DÍJAT KAPOTT!

Egymás után szólítottak bennünket a pódiumhoz, ahol a tapsok közepette átvehettük az értékes ajándékokat. Mondanom sem kell, hogy ez az alkotói barátságunk egyik szép pillanata volt.

Köszönjük hát Neked is kedves Donna, hiszen az ilyen elismerés is valahol a Te sikered is!

Üdvözlettel: Mátrai  István

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top