Angelina Jolie még több gyereket szeretne

2010. 12. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A gyermekmentés irányába a végsőkig elkötelezett anyuka már így is hat csemetével büszkélkedhet, de úgy érzi, még nem érte el a család a maximális létszámot.

A szupersztár színésznő Larry King show-jában beszélt jövőbeni terveiről. A kérdésre, hogy mi a helyzet a további örökbefogadásokkal azt válaszolta, hogy bár jelenleg férjével, a szintén színész Brad Pittel nem gondolkodnak ilyesmin, a kérdést nyitva hagyja, mivel nem tartja kizártnak, hogy a későbbiekben fontolóra vegyék. (Hazánkban tartózkodásuk alkalmával is felmerült, hogy a színésznő örökbe fogadna egy magyar árvát, habár ebből a későbbiekben semmi sem lett. Nem tudni, hogy igaz volt-e a hír.)

Jolie már évek óta élharcosként küzd az árva sorban lévő, nehéz körülmények között élő gyerekekért. A forgatások mellett filmjei sikerét arra használja, hogy a lehető legtöbb fórumon ismertesse álláspontját, és felhívja a figyelmet a fejlődő országokban uralkodó áldatlan állapotokra. Persze mindennek hátránya is van, ahogy maga is belátja, így ugyanis gyermekei sokszor a kelleténél jóval többet kapnak a rivaldafényből, hiszen híres anyukájuknak köszönhetően minden lépésüket paparazzók hada kíséri. (Nem volt ez másként itt, Magyarországon sem.) Ezzel kapcsolatban azt is elmondta: nagyon reméli, hogy a paparazzók kérdésében előbb-utóbb valaki lépni fog, és végre törvény születik arról, hogy meddig mehet el egy lesifotós, ha az apróságok "zaklatásáról" van szó. Hiszen a saját gyermekei is nap mint nap meg kell hogy tapasztalják, amint idegen emberek vannak a nyomukban, és gátlástalanul belevillognak a szemükbe. Jolie igyekszik megóvni őket, és minél többször elmondani, hogy nem kell megijedniük, ne érezzék magukat fenyegetve, és próbálják meg a mókás oldalát látni ennek, alkalomadtán akár még mosolyoghatnak is egyet a kamerának.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top