Mit üzennek a bolygók erre a hétre?

2010. 12. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Senki sem foglalkozik önként szívesen lelkének sötét oldalával. Mégis ott lapul, és annál egyértelműbben hívja fel magára a figyelmet, minél inkább el akarjuk nyomni. Nemcsak a visszafelé haladó Merkúr, hanem a Mars, az Uránusz és Plútó is arra irányítják figyelmünket ezen a héten, hogy szembenézzünk fájdalmas igazságokkal. A másik oldalon Neptunusz teszi lehetségessé, hogy megértéssel forduljunk az emberi gyengeségek felé, és magunkat is el tudjuk fogadni.

Hétfő

Igyekezzünk a háttérben maradni. Napi munkánkat konzekvensen végezzük el. Este kapcsoljuk ki a telefont, és élvezzük a nyugalom óráit. Ez a nap nem alkalmas arra, hogy hangoskodva vigyük keresztül akaratunkat vagy akár nagy horderejű döntéseket hozzunk. A kritikát személyesnek veszi mindenki, és visszariad a vita minden formájától. Főleg délután nem jut a szívünk és az eszünk közös nevezőre. Este védve és biztonságban érezzük magunkat.

Kedd

Feszült légkör uralkodik. Veszekedés áll a levegőben. Mindenki ragaszkodik az igazához, és kész azt minden eszközzel kiharcolni. Délután és este elég egy apróság is, hogy kiváltson egy csúnya és nagy vitát. Vigyázzunk a közlekedésben! Gyakoroljuk az engedékenységet, ne hagyjuk magunkat provokálni, maradjunk barátságosak és fairek, kerüljük a tabutémákat és ne vegyünk részt veszekedésben.

Szerda

Az előző nap energiái még hatnak. Ingerlékenyebbek leszünk és nem szívesen hallgatjuk el a megjegyzésünket. Embertársaink apróbb hibái most különösen feltűnőek lesznek. Délután hangulatunk melankolikussá válik, meg nem értettnek és elhagyottnak érezzük magunkat. Fogadjuk el, hogy nem mindig lehetséges semlegesnek maradni, vagy csak saját elképzeléseinket keresztülvinni. A jóakaratú javaslatokat ne vessük egyből el. Végső esetben vonuljunk vissza, és jutalmazzuk meg magunkat valami lazító hatású dologgal.

Csütörtök

Vidám, oldott hangulatban indul a nap. Jó lendülettel, optimizmussal vállalkozunk olyan dolgokra is, amikhez eddig hiányzott a bátorságunk. Másik oldalon hajlamosak vagyunk rá, hogy túlbecsüljük önmagunkat, és megígérünk valamit, amit nem fogunk tudni betartani. Önbizalmunkat konkrét célok érdekében, célzottan vessük be. Minden elkötelező ígéret előtt vizsgáljuk meg, hogy mindenre gondoltunk-e.

Péntek

Délelőtt meglehetősen sok energiánk van. Ez jó minden megerőltető tevékenységhez és azoknak a feladatoknak az elvégzéséhez, melyeket hétvége előtt feltétlenül be kell fejezni. Délután növekszik társaság iránti igényünk, társalogni támad kedvünk. Első a kötelesség, csak azután a szórakozás. A munka végeztével találkozzunk barátainkkal a karácsonyi vásárban vagy közösen vásároljuk meg az ajándékokat.

Szombat

Ezen a napon különböző energiák hatnak. Egy újonnan támadó hatás összezavarhatja napi tervünket. Ennek kiegyenlítéséhez sok kreativitásra és fantáziára van szükségünk. Ne hagyjuk magunkat összezavarni még akkor sem, ha minden másképp történik, mint ahogy elvárjuk. Szabaduljunk meg szilárd elvárásaiktól, bízzunk inkább saját intuíciónkban.

Vasárnap

A nap különösebb asztrológiai befolyások nélkül múlik el. Szellemi ösztönzést keresünk, ki szeretnénk terjeszteni horizontunkat. A kommunikáció minden formája kedvező. Egy mozi- vagy múzeumlátogatás erősíti a közösségi érzést. Hozzuk ismereteinket napi szintre! Informálódjunk az interneten, kössünk ismeretségeket, intézzük el karácsonyi levelezésünket. Beszéljünk családunkkal, barátainkkal, rokonainkkal az ünnepnapok megtervezéséről.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.     



Szerző

donna.hu



Scroll to Top