Arcpirító baki élőadásban

2011. 01. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az élő televíziózásban a legnagyobb kihívást mindig a kiszámíthatatlanság jelenti, ahogy azt Stohl Buci is milliószor elmondta már hatalmas esése kapcsán, melyet a Csillag születik egyik döntőjében produkált.

Ám szerte a világban sokkal viccesebb dolgok is történnek olykor, mint egy szimpla esés. És milyen érdekes, rendszerint a híradósok és időjósok vonzzák be a balszerencsét és kacagtató fordulatokat. Így történt ez most is!

 

Egy angol tévécsatornán, a reggeli hírek után jelentkezett be Lucy Verasamy, hogy elmondja az aznapi időjárást, ám olyasvalami történt, amire még ő sem számíthatott. A szélmozgást mutató nagy kék nyilak ugyanis, akárhogyan is fordult a bemondó hölgy, valahogy mindig éppen az intim testrészeire mutattak. A műsor tanúsága szerint a bemondó hölgy nem vette észre, vagy nem vett tudomást a dologról, nem úgy, mint műsorvezető társai, akik hangos hahotázás közepette hívták fel figyelmét a kétségtelenül szórakoztató hibára. Az időjós Lucy láthatóan zavarba jött erre, ám úgy döntött, a legjobbat hozza ki a helyzetből, így viccesre vette a figurát. Megfordult, és ha már lúd, legyen kövér alapon hátulról is megmutatta magát. Két társa egyenesen hisztérikusnak nevezhető röhögést produkált a mutatvány láttán.

Persze a népszerű videomegosztóknak köszönhetően nem ez az egyetlen hasonló eset, ami bejárta a világot, így most mi is megosztjuk veletek két kedvenc, már-már klasszikusnak számító videónkat, melyeken az időjós hölgy és a műsorvezető úr nevetőgörcsöt kapnak, és képtelenek végigmondani mondókájukat.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top