(Át)változó celebek

2011. 01. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Robert Downey Jr.

Átalakulás: masszív drogosból kiegyensúlyozott, józan pasi

1996 és 2003 között RDJ hol börtönben, hol meg az elvonón üdült. A kitisztulása után az első filmje az Éneklő detektív volt, de a köztudatba a Vasemberrel került vissza. A jelek szerint az akarata is vas, még nem érkezett hír a visszacsúszásáról. Reméljük, ez így is marad.

Jennifer Hudson

Átalakulás: molett tehetségkutató sztárból vékony Oscar-díjas

Habár végül nem ő vitte el a pálmát a dalos tehetségkutató, az American Idol harmadik szériájában, kivételes hangja és domború idomai hozzásegítették Effie szerepéhez a Dreamgirlsben, melynek köszönhetően belépett az Oscar-díjasok elit táborába (legjobb női mellékszereplő). Habár sikert sikerre halmozott, Jennifer elégedetlen volt az alakjával és Harley Pasternak celeb edző karmai közé vetette magát. Az eredmény: 10 ruhaméret, mínuszban. Gratulálunk!

Mark Wahlberg

Átalakulás: gatyaledobós rapperből elismert színész/producer

1991-ben valószínűleg jót kacagtunk volna rajta, ha azt mondják nekünk, hogy a jól kidolgozott izomzatú rapper gyereket, Marky Markot egyszer még Oscarra jelölik. A szófosás mellett fehérnemű-modellként nők ezreit az őrületbe kergető Mark Wahlberg mondhatni teljesen átalakult (vagy csak sokakkal ellentétben volt olyan szerencséje, hogy benőtt a feje lágya), A Téglában nyújtott alakításáért Oscarra és Golden Globe-ra jelölték, valamint számos HBO sorozatot jegyez producerként. Ugye, ugye, miből lesz a cserebogár.

Emma Watson

Átalakulás: édes gyereksztárból szexi divatikon

Mikor megismertük őt a legelső Harry Potter-mozi Hermione Grangerjeként, még a tizenkettő egy tucat gyereksztár kategória volt. Aztán ahogy teltek-múltak az évek, a szemünk előtt egy elbűvölő, stílusos fiatal hölggyé érett, akiért a nagy divatcégek is versenyeznek. Elismerésünk, amiért sok gyereksztártól eltérően nem váltott bérletet a rehabra.

Nicole Richie

Átalakulás: anorexiás bulikirálynőből odaadó anya és feleség

Parti, drogok, Paris Hilton, felfüggesztett, anorexia. Már kezdtük őt leírni, aztán jött a nagy szerelem Joel Madden személyében: Nicole anya lett, és ma már józan, felelősségteljes életet él, önmagával is kibékült, jó ránézni. Vannak még csodák!

Russel Brand

Átalakulás: szoknyavadász szexfüggőből házasember

A szex mellett továbbá az alkohol és a heroin is napirenden voltak a komikusként, rádiósként és színészként is elismert tehetségnél, 11 alkalommal le is tartóztatták miattuk. Mára azonban megjavult, Katy Perry énekesnő oldalán lenyugodott. A pár, amely októberben mondta ki a boldogító igent, jelenleg Los Angelesben él, állítólag boldogan. Vajon tartós a változás vagy csak pillanatnyi szélcsend?

Angelina Jolie

Átalakulás: tomboló, vad gyermekből önzetlen emberbarát

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy színésznőcske, aki a tehetsége és a szépsége mellett kétes hírű kapcsolataival, az Oscar-gálán saját testvére (James Haven) szájon csókolásával és a drogokkal kötött jó barátságával hívta fel magára a figyelmet. Mindennek azonban mára már vége. Angelina Jolie már jó ideje egyetlen férfi, Brad Pitt mellett horgonyoz, és nevelgeti saját, valamint adoptált gyermekeiket, továbbá az ENSZ jószolgálati nagyköveteként aktívan is tesz hányatott sorsú embertársaink életének javításáért, ha kell, személyesen oszt élelmet földrengés után, ha pedig arra van szükség, akkor lelki segélyt szolgáltat a háború borzalmait átélteknek. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is!

Mickey Rourke

Átváltozás: leírt színészből visszatérő csoda

Mickey Rourke esete nem egyszerű. A ’80-as évek szívdöglesztő ügyeletes szépfiúja ’91-ben úgy döntött, felhagy a színészkedéssel és visszatér régi pályájára, a bokszringbe. Habár itt is szép sikereket ért el, az igazi nagymenők ellen nem engedték harcba szállni, hiszen ekkor már a 40-es éveit taposta. ’95-ben aztán vissza szeretett volna térni a vászonra, de addigra szétvert arca, melyet a plasztikai sebészek se tudtak rendbehozni, nem aratott nagy sikert Hollywoodban. Végül 2005-ben a Sin Cityvel kezdett repedezni a jég, ám az igazi visszatérés 2008-ban sikerült A pankrátorral, melyért Oscarra is jelölték a legjobb férfi főszereplő kategóriában. A „Soha ne add fel!” élő példája.

Tyra Banks

Átváltozás: szupermodellből üzletasszony

Miután letette a lantot a nagy divatházak kifutóin, saját vállalkozásokba kezdett, a Topmodell leszek! és a The Tyra Show című beszélgetős műsorokat nemcsak zsűritagként, műsorvezetőként, de producerként is jegyzi, továbbá övé a Bankable Productions és könyveket is ír. Mondhatni, nála teljes mértékben dől a szép nők üresfejűek sztereotípia.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top